Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev

Najboljša poslovna knjiga

 

Združenje Manager v sodelovanju z Zbornico knjižnih založnikov in knjigotržcev pri GZS od leta 2013 izbira najboljšo poslovno knjigo v okviru Slovenskega knjižnega sejma.

Za nagrado se predlagajo knjige, namenjene poslovni javnosti, domače ali prevedene, s področja ekonomije, poslovanja in upravljanja, ki so izšle v obdobju med zadnjima dvema sejmoma. Pogoj je, da so izdane v slovenskem jeziku.

Zbiramo predloge za letošnje priznanje Najboljša poslovna knjiga 2023

Leto je naokrog in spet je pred nami novembrski knjižni sejem in z njim iskanje Najboljše poslovne knjige leta, ki jo podeljujeta Združenje Manager in Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Vljudno vas vabimo, da za priznanje nominirate knjige, ki ste jih letos izdali v vaši založbi (od decembra 2022 do vključno novembra 2023) in so namenjene poslovni javnosti. Pogoja sta, da je knjiga izdana v slovenskem jeziku in da jo na naslov Združenja Manager prejmemo najpozneje do torka, 7. novembra 2023.

Knjigo pošljete na naslov: Združenje Manager, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana (s pripisom: za priznanje Najboljša poslovna knjiga 2023).

Komisijo, ki bo letos prebirala nominirane knjige in med njimi izbrala Najboljšo poslovno knjigo 2023, sestavljajo Janez Škrabec (predsednik), Marjana Lavrič Šulman, Enej Kirn, Petra Juvančič, Vladimir Kukavica, Lovro Peterlin in Ana Aleksandra Turk.

Razglasitev in podelitev priznanja bo na knjižnem sejmu, in sicer v soboto, 25. novembra 2023.

Najboljša poslovna knjiga je Skrivnost sodelovanja, Kaj je skupno zelo uspešnim skupinam


RAZPIS ZA LETO 2023 NA 39. SLOVENSKEM KNJIŽNEM SEJMU
Vabilo založbam 
RAZPIS za nagrado Slovenskega knjižnega sejma za priznanje Najboljša poslovna knjiga 2023
Več o razpisu in nagradi