Zapri

V času predsedovanja Slovenije Svetu EU organiziramo v Digitalnem središču Slovenije teden posvečen digitalizaciji zdravstva, ki bo potekal med 30.8.2021 in 4.9.2021.
Dogodek je brezplačen in bo v živo potekal v Digitalnem središču Slovenije-Tehnologija za ljudi, Šmartinska cesta 152, Hala 1, 1000 Ljubljana. Dogodek lahko spremljate tudi on-line.

________________________________________________________________________________________

During Slovenia's presidency of the Council of the EU we are organizing a week dedicated to the digitalisation of healthcare.
The event (free of charge),  will take place between 30/8/2021 and 4/9/2021in in the Digital Centre of Slovenia. If you cannot attend a live event you can join us online.

Dnevi eZdravja - Podatkovni prostori in digitalna preobrazba zdravstva V času predsedovanja Slovenije Svetu EU organiziramo v Digitalnem središču Slovenije teden posvečen digitalizaciji zdravstva, ki bo med 30.8.2021 in 4.9.2021. Poudarek bo na evropskem zdravstvenem prostoru ter izmenjavah izkušenj in dobrih praks med Slovenijo in državami, ki so vodilne na nekaterih področjih digitalizacije zdravstva.
Prijavni podatki
*
*
*
Dogodka se bom udeležil/I'm going to attend the event*****
Pravno obvestilo
*
Verifikacija