Ključni dogodki

Ključni dogodki


Vrh slovenskega gospodarstva
Gospodarstveniki se na vrhu sestanejo z najvišjimi predstavniki slovenske vlade in politike in z njimi razpravljajo o različnih aktualnih temah.
Ključni dogodki GZS: Vrh slovenskega gospodarstva


 

Nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke
Nagrada GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke so najstarejša in najprestižnejša tovrstna priznanja v Sloveniji. GZS jih podeljuje kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo podjetja. 
Ključni dogodki GZS: Nagrada GZS za izmenje gospodarske in podjetniše dosežke


 

Priznanja GZS za najboljše inovacije
GZS se že vrsto let zaveda pomena inovativnosti v podjetjih. Dobro desetletje spodbujamo in promoviramo inovacije z različnimi aktivnostmi, med katerimi posebej izstopajo »Priznanja GZS za najboljše inovacije«. Priznanja podeljujemo dvostopenjsko, na regionalni ter nacionalni ravni.
Ključni dogodki GZS: Dan inovativnosti


 

Okoljski dan
Ob svetovnem dnevu varstva okolja GZS vsako leto organizira okoljsko konferenco. Ponuja priložnosti za spoznavanje aktualnih okoljskih vsebin, razpravo s predstavniki vlade ter izmenjavo izkušenj in dobrih praks.
Ključni dogodki GZS: Okoljski dan


 

Konferenca slovenske arbitraže
Konferenca slovenske arbitraže je osrednji in tradicionalni dogodek na področju gospodarske arbitraže v Sloveniji, ki ga organizirata Stalna arbitraža pri GZS in Gospodarska zbornica Slovenije. Namen konference, na kateri tradicionalno sodelujejo domači in tuji ugledni gostje je približati arbitražo slovenski poslovni skupnosti in odgovoriti na aktualna vprašanja arbitraže v Sloveniji, regiji in svetu.
Ključni dogodki GZS Oglejte si tudi Koledar dogodkov GZS >>>


Avtor: GZS