Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

Fotovoltaični material za uporabo pri testiranju in razvoju lahkih, prilagodljivih in nizkocenovnih sončnih panelov
Podjetje iz Velike Britanije, specializirano na področju fotovoltaičnih tehnologij išče partnerstvo s podjetjem, ki lahko dobavi oz. sodeluje v razvoju tiskanega fotoabsorbskih materialov. Primeri vključujejo nano delce in materiale, ki temeljijo na kvantnih pikah, kot so CIGS. Podjetje bo moralo dobaviti fotovoltaični material za  uporabo pri testiranju in razvoju lahkih, prilagodljivih in nizkocenovnih sončnih panelov. Podjetje ponuja storitveni sporazum ali »joint venture« sporazum. 

Dobavitelji 19 palčnih kontejnerjev iz jekla za izdelavo mobilnih elektrarn
Češko trgovsko in proizvodno podjetje je razvilo inovativno majhno mobilno sončno elektrarno. Podjetje išče dobavitelje 19 palčnih kontejnerjev iz jekla za izdelavo mobilnih elektrarn v skladu s pripravljeno tehnično dokumentacijo in s sporazumom za proizvodnjo.

Tehnologije/proizvodi in nove rešitve, ki jih je moč uporabiti za obnovo sistemov celinskih voda na okolju prijazen način
Špansko podjetje, ki je specializirano za okoljski monitoring, nadzor, upravljanje in izboljšanje celinskih voda, vključno z obnovo tovrstnih vodnih sistemov, ki imajo težave z evtrofikacijo, pomanjkanjem kisika, mikrobnimi infekcijami itd, išče tehnologije / proizvode in nove rešitve, ki jih je moč uporabiti za obnovo sistemov celinskih voda na okolju prijazen način. Podjetje ponuja sporazum o distribuciji ali ustanovitev skupnega podjetja.

Visoko kakovostne plastenke za mleko iz čistega polietilena visoke gostote (HDPE)

Dobavitelj organskih eteričnih olj (olje geranije-geraniol in navadnega vratiča), ki se uporabljajo kot naravna sredstva proti škodljivcem

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Petra Arzenšek - petra.arzensek@gzs.si

Fotogalerija