Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

BRRO20160316001 Romunsko podjetje, ki proizvaja ekološka gnojila, išče dobavitelje monofosfata, kalijevega nitrata in sečnine, v prahu. Specializirani so za proizvodnjo ekoloških bio-stimulatorjev za kmetijstvo, gozdarstvo, vrtnarstvo, gojenje cvetja in vinogradništvo. Podjetje že izvaža svoje izdelke v Avstralijo in na Kitajsko.

BRIT20150828001 Italijanska trgovska agencija ponuja svoje predstavništvo podjetjem, ki želijo vstopiti na italijanski trg na področjih energetike, hidravlike in pametnih transportnih sistemov. Agencija je locirana v regiji Piemonte in se ukvarja z veletrgovino na območju severne Italije, s poudarkom na regiji Piemont in Lombardije. Dela z velikimi priznanimi podjetji in tudi s proizvajalci nišnih proizvodov. Ima že vzpostavljeno trgovsko mrežo v gradbenem sektorju. 

TRR29151211001 Romunsko podjetje, ki se ukvarja s predelavo kovin, išče dobavitelja tehnologije za čiščenje onesnaženih obdelovalnih tekočin, ki se uporabljajo pri rezanju, brušenju in poliranju kovinskih izdelkov, ki jih izdelujejo za avtomobilski, vesoljski in medicinski sektor. Podjetje se ukvarja tudi z distribucijo rezalnih orodij, industrijskih strojev, obdelovalnih tekočin za čiščenje in zaščito kovin, ter opremo za merjenje in nadzor. Išče tehnologijo, ki bo inovativna in stroškovno ter okoljsko učinkovita. 

TRLV2015211001 Naravna barvila ali tehnologija za mešanje barv z raztrosom (dithering) za sveče
Manjše podjetje iz Latvije, ki proizvaja naravno negovalno kozmetiko in dodatke, išče naravna barvila ali tehnologijo za mešanje barv z raztrosom za sveče iz voska. Barvila morajo biti odporna proti toploti, brez vonja ter kompatibilna z naravnimi zelišči in cvetovi, ki jih dodajajo v sveče. 

TRFR20150902001 Razvoj uporabe novih, učinkovitih in okolju manj škodljivih superkondenzatorjev za hibridizacijo vozil.
Francosko podjetje dejavno v sektorju elastomerov, ki se uporabljajo v avtomobilski in letalski industriji, se ukvarja z razvojem superkondenzatorjev, z inovacijami na področju materialov za elektrode in elektrolite. Podjetje išče partnerje za skupni nadaljnji razvoj, testiranje in implementacijo svojih rešitev. 

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Petra Arzenšek - petra.arzensek@gzs.si

Fotogalerija