Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

BRPL20151002001 Poljsko podjetje ponuja distribucijo ekoloških materialov
Poljsko podjetje išče ponudnike inovativnih in okolju prijaznih materialov za zaključna gradbena dela (na primer stenske tapete iz naravnih materialov).

 

TRES20160613001 Povpraševanje po tkanih ali netkanih tkaninah za izboljšanje akustične zmogljivosti avtomobilskih izolacijskih plošč
Špansko podjetje, ki proizvaja netkane tekstilne izdelke za izolacijo pred hrupom v avtomobilski industriji išče dobavitelja tkanih ali netkanih materialov s katerimi bi izboljšali lastnosti svojih proizvodov.

 

BODE20160502001 Podpora pri projektih za razvoj izdelkov za zanesljivo oceno okoljske učinkovitosti
Svetovalec za področje okolja ponuja izdelavo ocene vpliva izdelka skozi njegov življenjski krog. Namen ocene je priprava verodostojnih informacij o izdelku za okoljsko deklaracijo oziroma izjavo.

 

Dobavitelji kovinskih ogrodij in omaric za agregate
Podjetje iz Združenega Kraljestva, Firefly Solar Generators, ki projektira in izdeluje hibridne elektro agregate išče novega dobavitelja kovinskih ogrodij in pokrovov v katere vgrajujejo svoje agregate. Njihove enote se največkrat uporabljajo na gradbiščih. Agregate odlikujejo nižje emisije NOx in hrupa. (Za opis v angleškem jeziku in slike nas kontaktirajte.)

 

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Petra Arzenšek - petra.arzensek@gzs.si

Fotogalerija