Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

Industrija 4.0 in napredni materiali
Prihajate iz malega oziroma srednje velikega podjetja ali R&R ustanove in iščete partnerje za skupno prijavo na prihajajoče razpise Obzorje 2020, ki bodo usmerjeni v industrijo 4.0 in napredne materiale? Udeležite se konference v San Sebastianu, v Španiji in izkoristite priložnosti za medsebojna srečanja s potencialnimi partnerji. Dogodek bo potekal 26. septembra 2016. Podrobnejše informacije in prijave: https://www.b2match.eu/advancedmanufacturing2016 .

 

Bioplastika za proizvodnjo nosilnih vrečk, prekrivnih filmov in ovojnin
Nemško podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo plastike na bio-osnovi, ki je biorazgradljiva in primerna za kompostiranje, išče proizvajalce plastičnih izdelkov, ki bi prešli na proizvodnjo izdelkov iz bio plastike. Nemško podjetje ponuja pomoč pri določitvi najboljše vrste bioplastike za določen namen uporabe, kot tudi tehnično pomoč za prilagoditev proizvodnje. Bioplastike ustrezajo specifikacijam LDPE, HDPE, PS in PP in izpolnjujejo pogoje zakonodaje za materiale, ki prihajajo v stik z živili. Dodatne informacije na: TODE20150730004 


BRUK20150424001  Podjetje iz Združenega kraljestva, ki se ukvarja z reciklažo električne in elektronske opreme
išče dobavitelje odpadne električne in elektronske opreme. Podjetje je specializirano za skladiščenje, predelavo in veleprodajo recikliranega železa in barvnih kovin. Odpadki, ki jih zanimajo so različne vrste odpadne računalniške opreme, odpadni telefoni, zanimajo jih tudi drugi odpadki, ki vsebujejo barvne kovine. 

Fotogalerija