Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

TODE20151006001 Nemško podjetje je razvilo nov sistem priprave pitne vode iz odpadnih ali drugih vodnih virov. Sistem temelji na patentiranih votlih membranah, ki so vgrajena v modularni sistem, ki ga je mogoče prikrojiti specifičnim zahtevam. V sistem ni treba dodajati kemikalij. Iščejo partnerje v podjetjih, ki se ukvarjajo s pripravo in obdelavo voda.

TODE20160113003 Manjše nemško podjetje ponuja proizvode in postopke, ki so osnovani na plazemski tehniki ali tehniki plinskih pralnikov, za zmanjšanje onesnaženosti odpadnih plinov, npr. v kemični industriji ali v proizvodnji polprevodnikov. Podjetje išče tako prodajne partnerje za obstoječe proizvode kot tudi partnerje iz raziskovalnega sektorja za razvoj novih področij uporabe.

TODE20160115002 Nemško podjetje, ki deluje na področju strojnih orodij je razvilo modularno posodo za predelavo bioplinaren. Nov modul omogoča učinkovitejšo proizvodnjo bioplina. Podjetje išče partnerje iz industrije za pomoč pri nadaljnjem razvoju. Možni so različni dogovori o sodelovanju.

RDIT20160613001 Italijansko podjetje, ki deluje na področjih komunikacijske tehnologije in varnosti išče partnerje za oblikovanje projektnega predloga za program Life +. S projektom želijo najti rešitev za izboljšanje metod zbiranja komunalnih odpadkov in izboljšanje sledljivosti zbranih količin in njihove kakovosti.

BRIT20160729001 Manjše italijansko podjetje, ki proizvaja zimske plašče in jakne išče dobavitelje 100 % recikliranih PET tkanih materialov za proizvodnjo nove kolekcije. Zanima jih dolgoročno sodelovanje.

BRIT20160714001 Italijansko podjetje, ki distribuira okolju prijazne proizvode, ki so namenjeni varovanju proizvodov pri procesu skladiščenja, zlaganja na palete, v ladijskem prometu in transportu blaga, išče omenjene okolju prijazne proizvode – biološko razgradljive, primerne za recikliranje in kompostiranje. Podjetje ponuja sporazum za distribucijske storitve, trgovsko zastopanje ali skupno vlaganje.

BOHU20160721002 Madžarsko malo oz. srednje veliko podjetje, specializirano za proizvodnjo mikrobioloških izdelkov oz. gnojil na osnovi živih alg, išče distributerje.

BODE20160615001 Nemško podjetje išče distributerje za okolju prijazno sredstvo, namenjeno uničevanju plesni, ki nastaja v zaprtih prostorih.

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Petra Arzenšek - petra.arzensek@gzs.si

Fotogalerija