Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

Pametni smetnjak, ki obvešča zbiralce odpadkov kdaj je poln, je razvilo podjetje iz Francije. Podjetje išče proizvajalce opreme ali izvajalce javnih služb zbiranja odpadkov iz gospodinjstev, ki bi bili pripravljeni in zmožni vključiti njihovo rešitev v praksi. Zahvaljujoč tej rešitvi zbiralci odpadkov ne zgubljajo časa z odpiranjem praznih smetnjakov. Podjetje ponuja tudi različico tehnologije, ki prikaže zbiralcu geografsko lokacijo smetnjakov, ki jih je treba prazniti. 
TOFR20151030001

Podjetje iz Bolgarije išče distributerje za »eko« brikete. Brikete izdelujejo iz lupin sončničnih semen. Kalorična vrednost briket je višja od kalorične vrednosti lesenih palet, z majhnim ostankom pepela. 
BOBG20161025001

Veliko špansko podjetje, z več kot dvajsetletnimi izkušnjami pri snovanju in izdelavi naprav za predelavo odpadkov, išče partnerje za prodajo njihove opreme in naprav za sortiranje odpadkov kot so sejalni bobni, balistični izločevalniki, vakuumski sistemi, tekoči trakovi in druga mobilna oprema. Zastopniku ponujajo tehnično pomoč. 
BOES20160315001

Manjše nizozemsko podjetje išče partnerje za distribucijo sistemov za pripravo pitne vode iz različnih virov z ultra filtracijo. Naprava je samostoječa, enostavna za uporabo in primerna tako za gospodinjstva kot za podjetja. Nizozemsko podjetje išče partnerje z izkušnjami v sektorju priprave pitne vode z ustreznim tehničnim znanjem. 
BONL20161108001

Podjetje iz Poljske išče partnerja, ki bi na svoj trg prenesel njihovo tehnologijo za optimizacijo obdelave bioloških odpadnih vod. Nova tehnologija lahko doprinese 20 in tudi do 40 % zmanjšanje količin nastalega odpadnega mulja, ob nižji porabi vhodnih oziroma pomožnih materialov za obdelavo odpadne vode, kot so apno, polielektroliti, itd. 
BOPL20161128002

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Antonija Božič Cerar - antonija.cerar@gzs.si

 

Švedsko podjetje išče evropskega proizvajalca detergentov. Družba želi razviti ali pridobiti oznako za obstoječi proizvod, ki se lahko uporablja za športna oblačila. Detergent mora iz oblačil učinkovito odstranjevati neprijeten vonj in madeže. Prednost imajo ekološki izdelki. Podjetje želi skleniti proizvodni sporazum. 
BRSE20161107001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s sistemi za energijo iz obnovljivih virov, išče proizvajalce in distributerje foto-napetostnih panelov in drugih sorodnih izdelkov. Ponuja distribucijsko pogodbo za poljski trg in tuje trge. Podjetje išče najnovejše inovativne izdelke na trgu ter nudi izkušnje in dobro razvite distribucijske kanale. 
BRPL20161028001

Turško podjetje, ki deluje v sektorju obnovljivih virov energije in razvija energijske sisteme na osnovi vodika in tehnologije, proizvaja industrijsko opremo ter izvaja raziskave in razvoj na sorodnih področjih, išče vlagatelje ali finančno sodelovanje partnerjev, za vstop na svetovni trg in razvoj novih izdelkov. Partnerstvo je lahko finančni dogovor, proizvodni sporazum ali distribucijski sporazum. 
BOTR20161011003 

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Petra Arzenšek - petra.arzensek@gzs.si

Fotogalerija