Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

PAMETNA OMREŽJA
Portugalsko inženirsko podjetje, ki ponuja rešitve za napoved vzdrževanja in tehnologije za pametna omrežja išče distributerje. Podjetje ponuja v distribucijo revolucionaren postopek spremljanja delovanja transformatorjev in električnih motorjev, ki izboljšuje napoved vzdrževanja in potrebnih novih vlaganj.
Več: BOPT20170717001

 

BATERIJE IN FOTOVOLTAIČNI PANELI
Portugalsko podjetje išče dobavitelje baterij in fotovoltaičnih panelov. Podjetje iskane elemente vgrajuje v svoje nizkoogljične rešitve za tovornjake – hladilnike. Tovornjaki med uporabo proizvajajo in skladiščijo energijo za delovanje hladilnika in hlajenje tovora. Z dobavitelji želijo vzpostaviti tudi sodelovanje za tehnično nadgradnjo obstoječe rešitve.
Več: BRPT20170526001

 

GRADBENI MATERIALI IN PROIZVODI
Manjše podjetje iz severne Nemčije želi sodelovati s proizvajalci gradbenih materialov in proizvodov, ki želijo uskladiti svojo proizvodnjo in proizvode z načeli krožnega gospodarstva po metodologiji “od zibke do zibke – C2C”.
Več: BODE20170711001

 

SISTEMI ZA OBDELAVO ODPADNIH VODA
Poljski vodilni proizvajalec sistemov za obdelavo odpadnih voda išče distributerje svojih izdelkov v Sloveniji. Ponujena oprema obsega čistilne naprave za odplake iz gospodinjstev, ločilnike maščob, cisterne za zbiranje padavinske vode itd.
Več: BOPL20170821001

 

BIOLOŠKA GNOJILA NA BAZI MIKORIZ
Francosko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo bioloških gnojil na bazi mikoriz (sožitje med glivami in višjimi rastlinami), išče investitorje.
Več: BOFR20170703001


Za podrobnejše informacije
vam je na voljo Antonija Božič Cerar - antonija.cerar@gzs.si

Fotogalerija