Varstvo okolja

Arhiv: Borza poslovnih priložnosti mreže EEN

BRAT20180223001
Inovativno avstrijsko podjetje, ki je razvilo različne vrste blazin napolnjene z lesenimi granulami iz kamnitega bora, išče proizvodnega partnerja za šivanje, pranje in polnjenje vzglavnikov.

BOFR20180227002
Francoski proizvajalec naravnih prehranskih dopolnil za zdravje, lepoto in dobro počutje išče distributerje.

BODE20180215001
Razvijalec infrastrukture iz Nemčije ponuja zemljišče za razvoj na edinstveni arktični lokaciji. Podjetje želi združiti zemljišče in obnovljive vire energije v projekt za zasebne vlagatelje in lastnike zelenih tehnologij, da bi prispevali k dekarbonizaciji energetskega sektorja. Podjetje išče finančno sodelovanje z lastniki tehnologij za razvoj zelenega industrijskega grozda na območju z velikim trajnostnim potencialom.

BOIT20180313003
Italijanski proizvajalec inovativne tehnologije za čiščenje mestnih, pozidanih površin (stavbe, poti…) ponuja svoje storitve in išče za njih zastopnike po Evropi

BOPL20180124001
Poljsko podjetje proizvaja solarne kontejnerje, ki se razlikujejo po mobilnih fotonapetostnih napravah, namenjenih pridobivanju in pretvarjanju sončne energije v električno energijo. Podjetje išče partnerje, ki imajo izkušnje z distribucijo in logističnim upravljanjem v skladu s sporazumom o distribucijskih storitvah. Prav tako iščejo zastopnike, ki zastopajo in prodajajo svoje izdelke v afriških državah. Poleg tega podjetje išče servisne tehnike na teh tujih lokacijah.

Za podrobnejše informacije vam je na voljo Antonija Božič Cerar - antonija.cerar@gzs.si

Fotogalerija