Novice


ZZZS: Nevštevanje dodatkov v osnovo za nadomestila plač v breme ZZZS

Zavod za zdravstveno zavarovanje RS je pripravil dopolnjeno informacijo glede nevštevanja dodatkov zaradi covid-19 v osnovo za nadomestila plač v breme ZZZS. Informacija je objavljena tudi na posebni spletni strani GZS Poslovne informacije v času koronavirusa, kjer objavljamo tudi trenutno veljavne omejitve in še mnogo drugih koristnih informacij.

Objavljena višina minimalne plače

V četrtkovem Uradnem listu je bila objavljena višina minimalne plače za delo s polnim delovnim časom, opravljeno od 1. januarja 2021. Ta znaša 1.024,24 eura.

Postopki pri testiranju delavcev na COVID 19

MDDSZ je na svoji spletni strani objavilo informacije glede (hitrega) testiranja delavcev na prisotnost virusa SARS-CoV-2, ter cepljenja proti virusu.

Arhiv: Letni posvet članov ZEE

Posvet je namenjen članom ZEE, predstavnikom ostalih podjetij s panoge elektroindustrije ter institucijam znanja na vseh nivojih, RR institucijam, konzorcijem, nevladnim organizacijam in zainteresiranim posameznikom, ki so vpeti v slovensko elektroindustrijo. Osrednja tema letošnjega posveta bo »Razvojna naravnanost protikriznih ukrepov?« z uvodno tezo, da so aktualni (državni) ukrepi – PKP - premalo razvojno usmerjeni in namenjeni bolj podjetjem, ki se borijo za preživetje, premalo pa inovativnim, agilnim in rastočim podjetjem.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.