VABILO S PROGRAMOM Strateki forum pija Trajnost. Okolje. Embalaa
Talenti v živilstvu: Kaj (ali kdo) jih pritegne?

Vpogled v svet talentov v živilstvu, kaj jih motivira, kako jih privabiti, predvsem pa kako ustvariti okolje v katerem bodo rasli in prispevali k razvoju podjetja je bilo v ospredju dogodka »Talenti v živilstvu«, ki ga je 8. maja 2025 organizirala GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v okviru aktivnosti EIT FOOD HUB Slovenija.
Mladi talenti so ključ do inovativnih rešitev, ki bodo oblikovale trajnostno in uspešno prihodnost. Če podjetje želi privabiti talente, mora mladim ponuditi ustrezne razvojne priložnosti, sodobno delovno okolje, možnost ustvarjalnosti in vpliva ter jasno vizijo trajnostnega razvoja.
Več v sporočilu za medije.
Program dogodka lahko preverite tukaj.


Panela razprava Od nadarjenosti do talenta in razvoja

Panela razprava Kroženje praks: kaj želi in potrebuje talent?