Nagrada Feniks za projekt leta 2007 na področju management consultinga podeljena


Letos je že četrtič zapored podeljena nagrada Feniks za projekt leta na področju management consultinga.

Kipec Feniks za projekt leta 2007 je prejel projekt "Razvoj ključnih kompetenc zaposlenih na bencinskih servisih OMV". Izvajalec projekta je podjetje SIGEM Business Consulting d.o.o., naročnik pa družba OMV Slovenija d.o.o.

Nagrado - kipec Feniks in priznanje je kot izvajalec projekta prevzel mag. Zoran Vaupot, direktor podjetja SIGEM Business Consulting d.o.o., veliko priznanje Feniks pa je prejel tudi naročnik - OMV Slovenija d.o.o..

Priznanje so kot člani in sodelavci v projektni skupini izvajalca prejeli tudi: Dušan Stopar, vodja projekta in član projektne skupine, Irena Kostadinović, Tina Anžur, Nataša Rosenstein, Silva Zadnikar in Maruša Matoh. Kot člani projektne skupine naročnika OMV Slovenija d.o.o. so priznanja prejeli: Robert Dežman, vodja marketinga in izobraževanja na bencinskih servisih, Rafko Benčič, vodja prodaje in Stella Kuštra, vodja usposabljanja in vodja gostinskega poslovanja. Priznanje kot člani projektne skupine naročnika v OMV Refining & Marketing GmbH so prejeli: Tanja Obmann, International Senior Training Manager in Tomaž Pavlica, International Marketing Manager.

Slavnostna podelitev nagrade, ki je bila 13. novmebra 2007 ob 18,00, je ob uvodnih besedah predsednika GZS Zdenka Pavčka, povezovalki Carmen Lašič in glasbenih utrinkih akademske glasbenice oboistke Jane Pavli  izzvenela v svečan dogodek. Vsebinsko noto pa so mu seveda pridali poročilo predsednika Komisije za ocenjevanje projektov in predstavitev nagrajenega projekta s strani naročnika in izvajalca projekta.

Dogodek so nam pomagala obogatiti in polepšati tudi nekatera podjetja. >>tu>>.

Fotogalerija slik z letošnje podelitve nagrade Feniks se nahaja >>tu>>. 


Avtor: ZMCS