Zapri
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Brezplačno izvozno svetovanje podjetjem, ki želijo prodreti na avstrijski trg, 16.02.2010

Brezplačno izvozno svetovanje podjetjem, ki želijo prodreti na avstrijski trg bo 

v torek, 16. februarja 2010
od 9.00 ure dalje

na GZS OZG, Bleiweisova 16, Kranj, sejna soba

Svojim članom, ki želijo prodreti na trg Avstrije oziroma želijo povečati svoj delež na teh trgih, nudimo brezplačno individualno svetovanje.

Svetoval vam bo mag. Miran Breznik, mednarodni izkušeni svetovalec na področju izvoza in odpiranja trgov, direktor podjetij ENTERPRISE SUPPORT (Celovec) in Ampfing (München). V teh podjetjih so pomagali pri odpiranju izvoznih trgov številnim znanim slovenskim in tujim podjetjem. Gre za dve svetovalni podjetji z mednarodnimi izkušnjami pri izdelavi tržnih analiz, razvijanju strategij za tržni vstop oziroma odpiranju tržišča in iskanju prodajnih ter kooperacijskih partnerjev ( www.enterprisesupport.eu ).

Prvo svetovanje obsega  informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na nemško govorečih trgih, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..

Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik (v prilogi) ter določiti točno uro vašega prihoda.

Za člane GZS-Območne zbornice za Gorenjsko je svetovanje BREZPLAČNO, za nečlane OZG: 36,00€ (DDV že vključen v ceno). Kotizacijo nakažite na TRR NLB d.d.: 02924 - 0017841495, sklic: 3030 + matična številka podjetja pred začetkom svetovalnega dne.

Dodatne informacije so vam na voljo na OZ za Gorenjsko:
kontaktna oseba: Špela Lapuh, svetovalka
Tel.: 04/2018 300
Faks: 04/2018 309
E-naslov: spela.lapuh@gzs.si


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.