Zapri


Nagrada Feniks za svetovalni projekt leta na področju management consultinga


Za svetovalna podjetja, ki želite postati prepoznani kot ponudniki 

najbolj kakovostnih svetovalnih storitev


Nagrada Feniks simbolizira ustvarjalno moč, razvoj, rast in odličnost in spodbuja kakovost, inovativnost in učinkovitost svetovalnih projektov že od leta 2004 dalje.


V Združenju za management consulting Slovenije razpisujemo in podeljujemo nagrado Feniks za projekt leta na področju management consultinga. Namen nagrade Feniks, ki simbolizira ustvarjalno moč, razvoj, rast in odličnost, je spodbujanje kakovostnih, inovativnih in učinkovitih svetovalnih projektov, obenem pa je to tudi priložnost za odkrivanje in promoviranje kvalitetnih in k rezultatom naročnikov usmerjenih projektov in svetovalcev.


Stopite iz množice in se s svojim projektom potegujte za nagrado Feniks za projekt leta 2023 na področju management consultinga.


Pokal Feniks – nagrada za najboljši svetovalni projekt leta

>>Vabljeni k prijavi vašega svetovalnega projekta - prijave na razpis za nagrado Feniks 2023 smo podaljšali do 19. 2. 2024>> 

 

 

Zelo smo ponosni na naše prejemnike nagrade FENIKS, ki so v svetovnem vrhu, kar so dokazali z dvojno zmago na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus 2023!

 

Več o dvojni slovenski zmagi si lahko preberete TUKAJ >>

 

Video posnetek podelitve Constantinus nagrade: