Novice


Arhiv: Italija - FORUM AGENTI - Neapelj 13. in 14. marec 2015

Spoštovani,

Iščete priložnosti za poslovanje vašega podjetja na italijanskem trgu? Ocenjujete, da bi vam pri tem lahko pomagal lokalni zastopnik ali agent?

Javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu pozivamo vsa slovenska podjetja, ne glede na panogo ali vrsto izdelkov in storitev, ki jih zanima vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi ali drugimi evropskimi partnerji, da se pridružijo gospodarski delegaciji 13. in 14. marca 2015 v Neapelj. V kolikor bo interes med slovenskimi podjetji, bomo 12. marca organizirali tudi poslovno konferenco in poslovna srečanja z italijanskimi podjetji v Salernu (približno 50 km južno od Neaplja).

Forum Agenti Mediterraneo - http://www.forumagenti.it/it/Forum-Agenti-Mediterraneo  (13. in 14. marec 2015) je poslovni dogodek, namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov predvsem za italijanski trg, predviden pa je tudi obisk agentov iz nekaterih drugih evropskih držav.

Dodatne informacije in vabilo podjetjem za udeležbo v delegaciji se nahajajo na internet strani:  /skupne_naloge/mednarodno_poslovanje/66656 .

V torek 10. februarja 2015 ob 15.00 uri pripravljamo na GZS podrobnejšo informativno predstavitev navedenega dogodka, svojo udeležbo na njem pa lahko potrdite s pomočjo elektronske prijavnice, ki se nahaja na navedeni internet strani.

 

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.