Javna pooblastila

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.

  ODDELEK JAVNE LISTINE

   

  Na oddelku Javne listine pri GZS do nadaljnjega preklicujemo možnost osebnih svetovanj in osebnih izmenjav dokumentov.
  Vse zadeve pa rešujemo po običajnih postopkih. 

  Vloge sprejemamo po klasični ali e-pošti ali preko nabiralnika, ki je nameščen na vhodu v poslovno stavbo GZS-CPU, Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana. Vloge za izdajo potrdil o poreklu blaga in overitve listin sprejemamo preko spletne aplikacije essCert

  Izdane listine vam bomo poslali po pošti. 

  Vse vloge, osnovne informacije s področja Javnih listin ter vsi kontaktni podatki so objavljeni na spletni strani www.gzs.si/listine.

  GZS, Javne listine

   

  Na oddelku Javne listine izdajamo dve skupini listin:

  Listine s področja mednarodnega poslovanja: 
  Listine s področja prevozov v cestnem prometu:  

  Oddelek Javne listine se nahaja v poslovni  stavbi CPU, zadaj za poslovno stavbo GZS (Dimičeva 13, Ljubljana), v 1. nadstropju (Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana). 

  Parkirate lahko brezplačno na zunanjem parkirišču za poslovno stavbo GZS in CPU. Pri zapornici pozvonite in povejte kam ste namenjeni.

  Uradne ure so od ponedeljka do petka od 8. do 13. ure.

  Priporočamo, da se v celoti poslužujete poslovanja brez osebnih stikov. Vloge lahko pošljete po pošti (GZS, Javne listine, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana), e-pošti, preko e-sistema essCert (potrdila o poreklu blaga in potrjevanje drugih listin) ali jo oddate v nabiralnik pa poslovni stavbi CPU-GZS. Izdane listine vam pošljemo po pošti oziroma jih lahko osebno prevzamete ob dogovorjenem času.

  Izdane listine vam lahko pošljemo po pošti na vaš naslov ali jih prevzamete osebno ob dogovorjenem času.