Novice


Arhiv: Vabilo na predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanje s strokovnjakinjo GZS za področje Indije

Želite poslovati z INDIJO, pa ne veste kako?

Če je vaš odgovor DA, Vas vljudno vabiva na PREDSTAVITEV GOSPODARSKEGA POTENCIALA INDIJE in SREČANJE s strokovnjakinjo GZS za področje Indije

INDIJA – dinamičen, stabilen, predvsem pa perspektiven trg prihodnosti, tako bi lahko strnjeno opisali Indijo, deželo raznolikosti – potrošniška Koromandija.

Indijsko povpraševanje po tujih industrijskih izdelkih in izdelkih končne potrošnje je v nenehnem vzponu in se krepi na račun zdrave in zložne rasti indijske industrijske proizvodnje ter rasti kupne moči milijardnega, mladega in dinamičnega potrošniškega trga. Indija bo v novem petletnem planu gospodarskega razvoja, ki je začel veljati aprila 2012, podvojila znesek, namenjen razvoju infrastrukturnih projektov (v katerih lahko sodelujejo tudi tuja podjetja), na bilijon ameriških dolarjev.

Z županomVas vabiva na individualna srečanja ( 45 minut na podjetje ) s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC- ja, ki bodo

V torek 18. septembra 2012 od 9.00 do 15.00 ure v prostorih GZS Območne zbornice za severno Primorsko, Trg Edvarda Kardelja 3, Nova Gorica

vodila jih bo mag. Nataša Turk, ki v Centru za mednarodno poslovanje pri GZS že več kot desetletje deluje kot vodja področja za Azijo. Udeleženci srečanja boste deležni še posebne ugodnosti oz. darila, saj avtorica vsakemu sodelujočemu podjetju podarja en priročnik, ki sicer stane 54,90€.

· Ciljne skupine vabljenih:

A) Podjetja, zainteresirana in kompetentna za poslovanje z Indijo.

B) Podjetja, znanstveni in raziskovalni inštituti, z znanjem, proizvodi in storitvami za boj proti klimatskim spremembam, delujočih na področjih: energije, okolja, biotehnologije, transporta.

· Pogoj za udeležbo je izpolnjen Company Profile + dogovorjen termin srečanja.

Udeležba na srečanju je za člane GZS brezplačna. Prosimo, da vašo udeležbo ( največ trije udeleženci iz podjetja ) potrdite z izpolnjenim Company Profile najkasneje do 15. septembra 2012 na elektronski naslov sonja.krivec@gzs.si ali po faksu 33 060 31. Takoj po prejemu prijave vas bomo obvestili o uri vašega srečanja.

Vljudno vabljeni!

Mirjam Božič
Direktorica

Matej Arčon
Župan

 

Fotogalerija





 

Arhivi