Novice


Arhiv: Seminar NOVI POSLOVNI PRISTOPI, 15.03.2012

 Vabilo

na motivacijsko delavnico

NOVI POSLOVNI PRISTOPI

ki bo

v četrtek dne 15. marca 2012 ob 13.00 uri v prostori GZS Območne zbornice za severno Primorsko, Trg Edvarda Kardelja 3, Nova Gorica

Kriza nas je prav vse postavila pred svojo preizkušnjo. Kako uspeti v novi situaciji, ki se bliskovito spreminja in v kateri lahko malokomu zaupamo? Prvi korak je gotovo v povrnitvi ugleda in lastne integritete, rešitev pa v predrugačenju svojih vrednot. Ujeti so v začaranem krogu in njihova življenjska zgodba ne more imeti srečnega konca.

Kaj lahko v tem novem okolju stori posamezno podjetje? Kako prestrukturirati vrednote, jih začeti udejanjati in živeti na poti sreče in uspeha? Z razvojem SOCIALNIH KOMPETENC.

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Naloga je, da v zaposlenih vzbudi drugačen pogled na situacijo. Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev.

Vsebina delavnice:

  • Narava kot celota, tim kot celota
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask
  • Postopno širjenje cone udobja za dolgoročno uspešnost posameznika in podjetja
  • Ne samo vedeti, ampak to res početi

To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

In ravno uspešni poslovneži se dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec, uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju, zato vlagajo v razvoj zaposlenih, ker se zavedajo, da je to največji kapital podjetja.

Z vami bo Florence Maria Bratuž, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov

Prijave sprejemamo po faksu 05 33 060 31 in po mailu mirjam.bozic@gzs.si

Prijavnica je objavljena v pripetem dokumentu.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi