Novice


Arhiv: SREČANJE Z EKONOMSKIMI SVETOVALCI, Hotel Perla, dne 8. 4. 2015

GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE

OBMOČNA ZBORNICA ZA SEVERNO PRIMORSKO NOVA GORICA vabi na

SREČANJE Z EKONOMSKIMI SVETOVALCI, Hotel Perla, dne 8. 4. 2015

Direktorat za gospodarsko diplomacijo Ministrstvo za zunanje zadeve vsako leto organizira Posvet gospodarske diplomacije. Dogodek je namenjen prvenstveno ekonomskim svetovalcem, ki delujejo na diplomatskih in konzularnih predstavništvih RS v tujini.

V sodelovanju z Območno zbornico za Severno Primorsko Nova Gorica in  Območno obrtno-podjetniško zbornico Nova Gorica v okviru posveta  organiziramo tudi srečanje ekonomskih svetovalcev s predstavniki slovenskega gospodarstva, ki bo letos potekalo v Perli v Novi Gorici, 8. aprila 2015 od 13. ure naprej.

Srečanje je namenjeno predstavitvi aktivnosti gospodarske diplomacije, izmenjavi predlogov za izboljšanje medsebojnega sodelovanja in pridobitvi koristnih informacij o posameznem trgu v okviru individualnih pogovorov z ekonomskimi svetovalci.

Prosimo vas, da svojo udeležbo in interes za srečanje s posameznim ekonomskim svetovalcem potrdite z izpolnitvijo elektronske prijavnice. Rok za prijave je 31. marec 2015. Kasnejših prijav žal ne bomo mogli sprejeti. Zaradi velikega zanimanja smo letos omejili število sodelujočih na dva predstavnika na posamezno podjetje, prav tako lahko izberete maksimalno pet ekonomskih svetovalcev.

Prijavnica: https://docs.google.com/forms/d/1cOqn4k9WW4ybXfL_6H50X-t9AvxG700VxRXhg6IInl4/viewform 

Vabilo k sodelovanju je objavljeno tudi na spletnih straneh Območne gospodarske zbornice za Severno Primorsko, Območne obrtne zbornice Nova Gorica, Izvoznega okna in Ministrstva za zunanje zadeve.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Direktorat za gospodarsko diplomacijo na Ministrstvu za zunanje zadeve: Andreja Košenina (tel. 01/478 67 16 oz. andreja.kosenina@gov.si).

VABLJENI!

Fotogalerija

 

Arhivi