Novice


Arhiv: Najboljša slovenska startup dogodka v Šempetru pri Gorici, 17.-19. 11. 2015

  

 

 

Spoštovani,

 

Inovativnost in podjetništvo ne smeta biti geografsko pogojena! Zato smo veseli, da sta pod eno streho združena dva odlična startup dogodka. 10. Slovenski Forum inovaciji in 2015 Coinvest venture Days. In to vŠempetru pri Gorici, med 17. in 19. novembrom, kjer nas meja vsem manj geografsko omejuje. Na 10. SFI boste lahko videli najboljše slovenske inovacije, na COINVEST konferenci pa se bodo srečali Startupi iz jugozahodnega dela Evrope ter Ameriški in EU investitorji.

 

Zelo radi bi Vas povabili, da spoznate inovativna podjetja in posameznike, ter v njih spoznate morebitne bodoče vzornike, kolege ali partnerje. Namen tovrstnega dogodka namreč ni samo deliti uvid v napredne tehnologije in drugačne načine razmišljanja o obstoječih problemih, temveč tudi medsebojno povezovanje podobno razmišljujočih.

 

10. SLOVENSKI FORUM INOVACIJ

17. in 18. november 2015

Predstavitve najboljših inovaciji


2015 COINVEST VENTURE DAYS

18. in 19. november 2015

Mednarodna Startup Investicijska konferenca

 

Športni center HIT, Šempeter pri Gorici

Nova Gorica, Slovenia

 

www.foruminovacij.si


Vstop je brezplačen!

www.coinvest.si/venturedays/home

Kotizacija 99,00 €

 

                                              

Za vse ki ste prejeli to elektronsko sporočilo od Primorskega tehnološkega parka omogočamo 50% popust z vpisom kode: PTPCOINVEST

 

Na letošnji razstavi najboljših inovacij se bo zvrstilo 45 izbranih inovatorjev posameznikov, skupin malih in velikih podjetij. Razpon predstavljenih inovacij je zelo širok in sega od področij biotehnologije, elektro-inženirstva, IKT do izobraževalnih vsebin. Razstava ponuja edinstveno priložnost, da se spoznate z najbolj inovativnimi posamezniki in podjetji v Sloveniji in z njimi delite izkušnje, vizije, znanje in poslovne povezave.

Poslovna srečanja bodo organizirana preko SFI in Coinvest mobilne aplikacije, ki vam bo omogočala pregled razstavljavcev, govorcev, investitorjev in nudila priložnost, da se naročite na hitra srečanja s strokovnjaki.

Mednarodni konferenčni program bo gostil govorce iz Slovenije, GB, ZDA, Švice,...Znanje na temo razvoja ideje, iskanja pravih članov ekipe, podpornega okolja, razvoja za trg, financiranja rasti in vstopa na tuje trge bodo delili inovatorji, managerji, podjetniki, investitorji in mnogi drugi.

 

Za vsa nadaljnja vprašanja ali podrobnejše informacije smo vam na voljo preko e-poštnega naslova:info@foruminovacij.si.

 

 

Upamo, da se srečamo na 10. Slovenskem forumu inovacij in investicijski konferenci 2015 Coinvest venture days

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.