Novice


Arhiv: Program Erasmus za mlade podjetnike je namenjen tudi izkušenim podjetnikom!

Program Erasmus za mlade podjetnike daje priložnost izkušenim podjetnikom za izmenjavo podjetniških izkušenj z novimi podjetniki iz tujine, možnost spoznavanja novih trgov in iskanja poslovnih partnerjev prek mladega podjetnika ter prodora na nove trge. Vsebina in dolžina podjetniške izmenjave sta stvar dogovora med podjetnikoma.

Kot primer dobre prakse v programu že več let sodeluje izkušeni podjetnik David Gorišek, iz podjetja E-RAČUNI, ki je v zadnjih 5 letih gostil že 3 mlade podjetnike iz različnih EU držav in z njihovo pomočjo uspešno razširil svoje poslovanje na nove trge. Med drugim je ob pomoči mladega češkega podjetnika odprl podružnico svojega podjetja na Češkem.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost in se vključite v program Erasmus za mlade podjetnike kot gostitelji, sodelujete z mladimi tujimi podjetniki, odkrijete priložnosti za sodelovanje ter si odprete možnosti vstopa na tuje trge.

Informacije glede vključitve v program vam nudi Center za razvoj in prenos znanj Univerze na Primorskem, ki je kontaktna točka programa (Sebastjan Rosa, sebastjan.rosa@upr.si, 05/663 77 87).

Povezava do spletne strani programa Erasmus za mlade podjetnike: https://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=sl

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.