Novice


Arhiv: Vabimo vas na poslovni dogodek »Kako poslovati s Kanado«, ki ga organiziramo v četrtek, 20. junija 2019 ob 15,30 uri na Primorski gospodarski zbornici, Ferrarska 2, Koper.

Spoštovani člani in članice,

EU in Kanada sta pred kratkim sklenili sporazum o prosti trgovini, ki tudi slovenskim podjetjem omogoča priviligiran vstop na kanadsko tržišče. To je še posebej zanimivo zaradi številnih slovenskih izseljencev oziroma njihovih potomcev, ki predstavljajo zanimiv tržni potencial.

Kako dobro poznamo Kanado, njeno davčno ureditev, standarde, način poslovanja, plačilne in druge finančne kazalce? Vas poslovati na trgu nekaj več kot 20 milijonske države zanima? Katere ugodnosti prinaša sporazum o prosti trgovini EU-Kanada mojemu podjetju ali branži? Kako poiščem pravega kupca, partnerja, investitorja v Kanadi.

Vabimo vas na poslovni dogodek »Kako poslovati s Kanado«, ki bo v četrtek, 20. junija 2019 ob 15,30 uri na Primorski gospodarski zbornici, Ferrarska 2, Koper. 

V goste smo povabili strokovnjaka, ki do potankosti poznata odgovore na vsa vaša vprašanja, povezana s Kanado:

·         Martin Barratt, predstavnik kanadskega gospodarskega ministrstva za srednjo Evropo iz pisarne v Budimpešti bo predstavil možnosti, ki se slovenskim podjetjem v Kanadi odpirajo po sklenitvi prostotrgovinskega sporazuma EU-Kanada.

·         Simon Pribac je nakdanji izvršni direktor Kanadsko-slovenske gospodarske zbornice v Torontu (2014-2017) in vam bo predstavil poslovanje s kanadskimi podjetji na zelo konkreten in praktičen način.

Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. Vabimo vas, da se dogodka udeležite. Prosimo za vašo potrditev do torka, 18. junija 2019 do 15. ure na info@pgz-slo.si ali 05/66 25 830 (Alin).

Vljudno vabljeni!

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.