Novice


Arhiv: Jesenska anketa Eurochambres - Gospodarska pričakovanja 2020


 

Spoštovani,

hvala za Vašo pripravljenost za sodelovanje pri spletni anketi Gospodarska pričakovanja 2020. Anketa bo del mednarodnega poročila Eurochambres, zato boste z vašim sodelovanjem pridobili tudi poročilo o pričakovanjih z evropskih trgov. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2 minuti in obsega 6 kratkih vprašanj.

 

Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi: http://gzs.1ka.si/a/124555 (geslo za dostop je vaših prvih 7 mest matične številke podjetja). V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Tiskana anketa je dostopna na povezavi.

 

Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

 

Bojan Ivanc, CFA, CAIA

Glavni ekonomist GZS



Gospodarska zbornica, Analitika GZS
Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, T: 01 5898 291, F: 01 5898 100,
analitika@gzs.si

To sporočilo ste prejeli, ker ste se naročili na e-novice GZS, udeležili dogodka na GZS ali se vpisali v podatkovno zbirko Sloexport.

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »
Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.


 

 

Fotogalerija





 

Arhivi