Novice


Arhiv: Ukrepi za omejevanje koronavirusa

Ukrepi za omejevanje koronavirusa Koronavirus so dosegli tudi Evropo. O tem, kako ravnati preventivno ali v primeru okužbe, je Nacionalni inštitut za javno zdravje izdal natančno informacijo, ki je koristna tudi za tiste, ki nimajo neposrednih stikov s tujimi poslovnimi partnerji. Več na: https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019- ncov Informacije o razmerah v posameznih državah in ukrepih, ki so sprejeti za zaščito pred koronavirusom, lahko poiščete na spletnih straneh Ministrstva za zunanje zadeve RS

Pri reševanju diplomatsko-konzularnih vprašanj nudi pomoč Direktorat za mednarodno pravo in konzularno pomoč . 

Posebej vas opozarjamo na razmere v Italiji, kjer zaradi širjenja koronavirusa sprejemajo številne ukrepe, ki omejujejo prosto gibanje. Na spletnih straneh Ministrstva za zunanje zadeve in našega veleposlaništva v Rimu preverite, kakšne so trenutne razmere. (Via Salaria 222, 00198 Rim, telefon +390645431160) Po pomoč se lahko obrnete tudi na naš konzulat v Trstu / (Via del Teatro Romano 24, 34121 Trst, telefon +39040307855) 

Svoje težave ali predloge lahko zaupate tudi nam – info@gzs.si. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.