Novice


Arhiv: Vabimo vas na Dan inovativnosti 2020

Vabimo vas na Dan inovativnosti 2020

30. novembra od 10. ure dalje.

Tokrat bo Dan inovativnosti potekal v digitalni različici in angleškem jeziku.

Ob 20. uri: Podelitev priznanj GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni

Na slovesni podelitvi bomo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja GZS za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše. Na spletni strani Dneva inovativnosti 2020 in Facebook strani GZS si lahko ogledate predstavitve vseh kandidatov in oddate glas za vašo najljubšo inovacijo.

Ob 10. uri: Konferenca Simptomi kreativnosti

Konferenca, ki jo to leto prvič organiziramo v sodelovanju s Kreativnim forumom.si, bo že dopoldan na edinstven način povezala predstavnike gospodarstva, kreativnega sektorja in politike iz Slovenije in tujine. V središče bomo postavili pomen kreativnosti in potencial kreativne industrije za ustvarjanje rešitev in izhoda iz aktualne krize zaradi epidemije COVID-19, service design in povezovanje kulturno kreativnih industrij in gospodarstva.

VEČ INFORMACIJ

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna. Po prijavi prek spodnje povezave vam bomo dan pred dogodkom poslali povezo za neposredno spremljanje konference in podelitve.

Dodatne informacije: dr. Aleš Ugovšek, 01 5898 139 ali ales.ugovsek@gzs.si.

Dan inovativnosti v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) kot nacionalna partnerja podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS in Spirit Slovenija, kot promocijski partner pa Slovenski podjetniški sklad.

Konferenca Simptomi kreativnosti poteka v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstva za zunanje zadeve, Kreativnega foruma.si, Centra za kreativnost, Poligona in številnih mednarodnih partnerjev.

NACIONALNA PARTNERJA PROJEKTA

SOORGANIZATORJA

PARTNER ŠIRJENJA INOVATIVNOSTI

PROMOCIJSKI PARTNER

PARTNER DOGODKA

ZLATI POKROVITELJ

SREBRNI POKROVITELJ

AMBASADORJA INOVATIVNOSTI

BRONASTI POKROVITELJ

MALI POKROVITELJ

 

Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Fotogalerija





 

Arhivi