Novice


Arhiv: Vabilo na webinar, kjer bo predstavljen SMART4ALL razpis Red Pitaya

S PRIJAVO NA WEBINAR IZVEDITE, KAKO PRIDOBITI SREDSTVA ZA PRIPRAVNIŠTVO NA PODROČJU DIGITALIZACIJE

SMART4ALL razpis ponuja možnost pridobitve sredstev za razvojne projekte digitalizacije produktov in storitev. Z udeležbo na kratkoročnem ( 3 mesečnem )  prenosu znanja, v obliki pripravništva med dvema različnima organizacijama iz dveh različnih držav omogočite novim idejam možnost za rast in potencialni razvoj.

Kdo se lahko prijavi na razpis?

- univerze in druge akademske institucije
- podjetja (organizacije s številom zaposlenih pod 500 zaposlenimi in prometom pod 100 milijoni EUR)
- sistemski integratorji in/ali ponudniki tehnologij, to je vsaka vrsta organizacije, specializirana za prenos tehnologije ali integracijo sistema, ki služi potrebam končnih uporabnikov, pod pogojem, da jih je mogoče razvrstiti v eno od dveh prejšnjih vrst upravičencev

Na razpis, ki je odprt do 15. junija, se prijavite skupaj z strateškim partnerjem iz tujine. Za iskanje partnerjev za razpis SMART4ALL nudi tudi posebno ‘matchmaking’ storitev. Trajanje pripravništva je 3 mesece in se izvaja od oktobra do decembra 2021.

Več informacij je na voljo na spletni strani, kjer se lahko tudi prijavite na webinar, ki bo v torek, 4. maja ob 15h, na katerem bo podrobneje predstavljen razpis ter ostale priložnosti, ki jih ponuja evropski projekt SMART4ALL. 


Fotogalerija





 

Arhivi