Novice


Arhiv: SelectUSA 2021 Investment Summit, online poslovni dogodek, 7. do 11. junij 2021

Vabilo na online poslovni dogodek

SelectUSA 2021 Investment Summit

7. do 11. junij 2021

Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani in Gospodarska Zbornica Slovenije vas vljudno vabita, da se udeležite največjega poslovnega dogodka letos v ZDA, ki bo pod naslovom  SelectUSA Investment Summit potekal od 7. do 11. junija 2021.

Dogodek tradicionalno poteka v Washingtonu, zaradi pandemije pa bo letos izveden v virtualni obliki in tako še lažje dosegljiv in osebno prilagodljiv vsem zainteresiranim udeležencem iz celega sveta.

SelectUSA je poslovni vrh na najvišjem nivoju, ki ga odpre predsednik ZDA ob prisotnosti vrste ministrov in direktorjev iz približno 800 razvojnih organizacij in iz več kot 45 ameriških zveznih držav.  Število udeležencev iz celega sveta je omejeno na 3.000 ter predhodno selekcionirano. Z udeležbo na dogodku lahko dobite priložnost za vstop na ameriški trg, morda še bolj utrdite svojo prisotnost v ZDA, lahko pa samo pridobite vse želene in potrebne informacije iz prve roke na enem mestu.  

Dogodek je idealna priložnost za vse, ki želijo pridobiti:

·         neposreden vpogled v trgovinsko politiko nove administracije predsednika Bidna

·         informacije o vrstah industrije, ki vas zanimajo

ali pa se udeležiti:

·         naprej dogovorjenih individualnih sestankov s skoraj 800 predstavniki razvojnih, vladnih ali storitvenih organizacij

·         posebne akademije z naslovom Investors’ Academy preko katere boste dobili vse potrebne  odgovore glede viz, delovne sile, lokacij…

Ob samem dogodku se bo letos možno dogovoriti za posebne sestanke preko celega meseca junija 2021.

Ob dogodku bo posebej organiziran program za startup podjetja (do 8 let od začetka delovanja, do 40 zaposlenih, do 10 milijonov USD) imenovan SelectUSATech, kjer bodo nova tehnološka podjetja lahko predstavila svoje rešitve, imela svoj demo video, in tudi imela možnost nastopa na Pitching Sessions.

Vabimo vas, da se prijavite preko Prijava. Za dodatne informacije se obrnite na gospodarski oddelek veleposlaništva ZDA v Ljubljani preko elektronske pošte DoingBusinessinSlovenia@state.gov .

Fotogalerija





 

Arhivi