Novice


Arhiv: Epidemiološke razmere narekovale zamik 16. Vrha slovenskega gospodarstva v januar


16. Vrh slovenskega gospodarstva

Horizonti prihodnosti

PRESTAVLJAMO NA 20. JANUAR 2022

Spoštovani,

v luči alarmantnega števila okužb s koronavirusom v Sloveniji smo se na Gospodarski zbornici Slovenije odločili, da Vrh slovenskega gospodarstva, ki je bil načrtovan za 29. november2021, PRESTAVIMO na kasnejši datum, in sicer predvidoma na 20. januar2022.

Gospodarska zbornica Slovenije skuša s pozivi k spoštovanju ukrepov in večji precepljenost, hkrati pa z lastnim zglednim ravnanjem prispevati k izboljšanju epidemiološke slike. Zato vidimo kot našo odgovornost tudi tehten razmislek o nujnosti izvedbe posameznih že načrtovanih dogodkov s fizično udeležbo oz. njihovi izvedbi v digitalni različici. Menimo, da je dolžnost nas vseh, da se kot družba vedemo odgovorno in ob trenutno še vedno rastočih okužbah omejimo stike povsod, kjer je to možno.

Vrh slovenskega gospodarstva predstavlja najpomembnejše in najštevilčnejše srečanje gospodarstvenikov v Sloveniji, kjer imate gospodarstveniki možnost predstaviti svoja stališča tudi predstavnikom politike, ob tem pa dogodek izkoristiti za srečanja in mreženja.

V želji, da bi vam omogočili tvorno vsebinsko sodelovanje in neposredne stike, bomo Vrh izvedli, ko se bodo zdravstvene razmere v državi nekoliko umirile. O podrobnostih vas bomo pravočasno obvestili.

Le skupaj in z odgovornim vedenjem lahko covid-19 premagamo.

S spoštovanjem,


Gospodarska zbornica Slovenije

 

Generalni pokrovitelj

 

Zlati partner

 

Zlati pokrovitelj

 

Srebrni pokrovitelj

 

Bronasti pokrovitelj

 

Fotogalerija





 

Arhivi