Novice


Arhiv: Javna naročila Organizacije združenih narodov

Se želite vključiti v sistem javnih naročil Organizacije združenih narodov?

 

-          Dvodnevni seminar in mreženje s predstavniki OZN v New Yorku (23. in 24.5. 2022)

-          Brezplačni webinarji (22.2. do 22.3.2022)

 

V organizaciji European Procurement Forum-a bo 23. in 24. maja letos v New Yorku potekal  dvodnevni seminar in mreženje z akterji iz sistema OZN namenjen evropskim podjetjem, ki se želijo vključiti v sistem javnih naročil OZN, katerega obseg presega 19 milijard ameriških dolarjev.

Glede na v preteklosti že dosežene rezultate in aktualno sodelovanje slovenskih gospodarskih subjektov s sistemom OZN, lahko udeležba na dogodku v New Yorku predstavlja dobro priložnost za nadgradnjo ali pa tudi širitev že obstoječega sodelovanja med slovenskimi gospodarskimi subjekti in institucijami v okviru OZN.

Registracija za prijavo udeležbe je v teku - za tiste, ki se bodo prijavili do 25. februarja je predviden popust. Cena udeležbe s popustom je 850 USD (velja za prvih 35 prijavljenih udeležencev),  redna cena po omenjenem datumu je 975 USD.

Slovenska podjetja želimo še posebej opozoriti tudi na možnost brezplačne udeležbe na treh  spletnih web seminarjih na temo vključevanja v sistem javnega naročanja OZN, ki bodo potekali  med 22. februarjem in 22. marcem letos.

Več informacij se nahaja v prilogah:
Information

Fotogalerija





 

Arhivi