Novice


Arhiv: EXPO Business Talks - Ivan Fornazarič, lastnik in direktor skupne industrijskih podjetij Gorica Group (17/03/2022)

EXPO Business Talks

Ivanom Fornazaričem, lastnikom in direktorjem podjetja Gorica Group

v četrtek, 17. marca 2022, od 10.00 do 10.30 ure, preko ZOOM platforme

S slovenskimi izvozno naravnanimi podjetji bi želeli deliti nove navdihujoče zgodbe uspešnih slovenskih poslovnežev, ki delujejo v Združenih arabskih emiratih. Gost vrhunca EXPO Business Talks bo Ivan Fornazarič.

 

Najuspešnejši slovenski poslovnež v Zalivu, Ivan Fornazarič, je lastnik in direktor skupne industrijskih podjetij Gorica Group, ki se ukvarjajo s proizvodnjo priključnih vozil, tovornih prikolic, mešalcev za beton ipd., s sedežem v Dubaju, predstavništvom v Abu Dhabiju ter podjetji v Omanu, Katarju, Saudski Arabiji.

 

Pogovor z gostom, ki ga bo vodil Ante Milevoj, svetovalec generalnega direktorja GZS, bo potekal v četrtek, 17. marca 2022, od 10.00 do 10.30 ure preko ZOOM platforme.

 

Vljudno vabljeni, da pogovoru prisluhnete in vašo udeležbo na dogodku potrdite tukaj in sicer najkasneje do 15. marca 2022. Udeležba na dogodku je brezplačna. Vsem prijavljenim udeležencem bomo ZOOM povezavo na dogodek posredovali dan pred dogodkom.

 

Dodatne informacije: Nataša Turk, GZS, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.

 

Vljudno vabljeni!

 

Morda bi vas zanimal posnetek pogovorov EXPO Business Talks, ki smo jih že izvedli do sedaj:

EXPO Business Talks z Markom Kavzarjem, Gorenje Hisense

EXPO Business Talks z Iztokom Frankom, Pesakrompir

 

Fotogalerija





 

Arhivi