Novice


Arhiv: Orodja in okvirji za krepitev človeškega potenciala za dvojni prehod

 

Spoštovani!

Vljudno vabljeni na delavnico za uporabo diamantnega modela za iskanje transformativnih aktivnosti in fokusne skupine na temo: “Mikrokvalifikacije”, ki bo potekala 14. junija 2022, od 9.00 do 13.30 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, dvorana G.

Diamantni model je orodje za ugotavljanje skupnih transformativnih aktivnosti za lažji prehod v digitalno in zeleno. V luči digitalizacije pa bomo raziskovali tudi področje mikrokvalifikacij, kajti le-te so pomembna tema Evropske komisije in bodo v prihodnje pomemben način pridobivanja kompetenc in zapolnjevanja vrzeli med potrebami trga dela in izobraževanjem.

Z udeležbo v fokusni skupino boste zagotovili, da pridobimo ustrezne informacije o mikrokvalifikacijah, ter sooblikovali ugotovitve o ustreznosti tega mehanizma za evropski prostor. Vaša strokovna stališča bodo zagotovila dragocen prispevek o omenjeni tematiki. Prav tako nam bodo pomagala razjasniti podatke, zbrane iz strani Evropske komisije in predvsem osvetliti koristnost in ustreznost mikrokvalifikacij v slovenskem in evropskem prostoru. 

Agenda

9.00 – 9.15

Predstavitev metodologije “dvojnega diamanta”

9.15 – 10.30

Identifikacija transformativnih aktivnosti s pomočjo diamantnega modela za učinkovit dvojni prehod

10.30 – 10.45

Odmor za kavo

10.45 – 12.45

Fokusna skupina na temo “Mikrokvaifikacij

12.45 – 13.30

Kosilo in mreženje

 

Prijave zbiramo do 10. junija 2022, zaradi lažje organizacije delavnice. 

Se veselimo vašega sodelovanja in vas lepo pozdravljamo,

Strateški razvoj

Fotogalerija





 

Arhivi