Novice


Arhiv: Izšla aprilska izdaja revije Glas gospodarstva

Novice

 

Izšla aprilska izdaja revije Glas gospodarstva

Aprilski Glas gospodarstva smo v veliki meri posvetili učinkoviti izrabi odpadkov. »Vsi naši odpadki, izpusti nekje končajo, najpogosteje daleč stran od naših oči in našega doma. Še vedno prepogosto raje pogledamo stran, kar je seveda zelo narobe. Zato je tudi v primeru objekta, o katerem se pogovarjava, veliko lažje pogledati stran kot sprejeti odgovornost in si prizadevati najti rešitev za problem, ki ga imamo tukaj in zdaj. Morda bo za začetek dovolj, če se vprašamo, kaj bomo s temi odpadki, če jih jutri ne bomo mogli več nikamor odpeljati?« poudarja v osrednjem intervju aprilskega Glasa gospodarstva tehnični direktor Energetike Ljubljana dr. Marko Agrež in izpostavi več prednosti, ki bi jih prinesla sežigalnica.

Da se aktivnosti za zagotovitev samozadostnosti Slovenije na področju odstranjevanja komunalnih odpadkov že predolgo vlečejo, med drugim v pogovoru za Glas gospodarstva opozarja Sebastijan Zupanc, direktor GZS – Zbornice komunalnega gospodarstva.

Tudi tokrat nismo zaobšli pomembnih vsebin, kot so energetska kriza, kadri, pokojninska reforma … K branju vabijo tudi nasveti z različnih področij, odmevi dogodkov doma in v tujini in še mnogo drugih zanimivosti. Lepo vabljeni k branju!

Fotogalerija





 

Arhivi