Novice


Arhiv: Izšla je prva letošnja številka revije Glas gospodarstva

Izšla je prva letošnja številka revije Glas gospodarstva

Glas gospodarstva v letošnjem letu obeležuje 30 let druženja z bralci. Tudi v jubilejnem letu bo postavljal v središče aktualne izzive in vsebine za čim širši krog članstva GZS. Tokrat so v ospredju MSP-ji, prinaša pa še obilo informacij iz različnih panog in področij - o novih tehnologijah, medpanožnem sodelovanju, energetiki, povezljivosti, kadrih … in članke z uporabnimi pravnimi in finančnimi nasveti.

»Mala in srednja podjetja imajo za razliko od velikih specifične potrebe,« poudarja mag. Marko Djinović, izvršni direktor GZS za konkurenčno poslovno okolje. V intervjuju razgrinja vlogo GZS pri izzivih MSP ter politike in storitve, ki jih GZS na nacionalni in EU ravni oblikuje po načelu »najprej pomisli na male«.

Izzive, uspehe in priložnosti gospodarstva v celjski regiji nam je razkril Tomaž Benčina, direktor Regionalne gospodarske zbornice Celje. Mag. Nenad Šutanovac, direktor Zbornice poslovno storitvenih dejavnosti, pa je v intervjuju med drugim izpostavil vlogo te zbornice in pomen dejavnosti pri dvigu in rasti slovenskega gospodarstva.

V Glasu gospodarstva vas čaka veliko zanimivih vsebin, berete ga lahko tudi na spletu

Fotogalerija





 

Arhivi