Novice


Arhiv: Japonska in Republika Koreja za SME podjetja

Program EU Business Hub – Japan and the Republic of Korea je namenjen malim in srednjim podjetjem (MSP), ki delujejo na področju zelene, digitalne in zdravstvene industrije ali storitev. V obdobju 2024-2027 bodo potekali obiski specializiranih poslovnih delegacij (po 10 v vsaki državi). V primeru izbora imate krite vse stroške priprav in obiska! Decembra letos bosta organizirana obiska IT podjetij v obe državi!

Arhiv: Obisk romunske poslovne delegacije

Slovenijo bo obiskal predsednik Romunske agencije za investicije in trgovino ter zunanjo trgovino (InvestRomania) gospod Rareș Burlacu, z delegacijo. Ob tej priložnosti z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in romunskimi partnerji organiziramo poslovno srečanje s poudarkom na bilateralnih srečanjih med zainteresiranimi slovenskimi in romunskimi podjetji.

Arhiv: Delavnica o kibernetski varnosti za startupe v PTP 22.5. ob 13.00

Ste se kdaj spraševali zakaj je vaš e-poštni predal poln lažnih sporočil in poskusov prevar? Kdaj ste se nazadnje "poguglali"? Pomembno je, da ste korak pred spletnimi prevaranti. Pridružite se nam na brezplačni delavnici, kjer bomo delili nasvete za prepoznavanje in preprečevanje spletnih groženj. Vabimo vas na nacionalni event "Kibernetska varnost v razvojnem okolju – danes in v prihodnosti", 22.5.2024 ob 13.00 v PTP, ki je fokusirana na podjetja in njihove izzive v smislu kibernetske varnosti.

Arhiv: Nov osnutek predloga Zakona o informacijski varnosti (ZInfV-1), drugi krog javne obravnave - pripombe do 27. 5. 2024

Obveščamo vas, da je Urad Vlade Republike Slovenije za informacijsko varnost (URSIV) v drugi krog javne obravnave posredoval nov osnutek predloga Zakona o informacijski varnosti (ZInfV-1).

Arhiv: Posebne ponudbe Član - Članu

Člani GZS so za vas pripravili posebne ponudbe.

Arhiv: Brezplačni spletni seminar: Nagrade za preseganje kvote in oprostitev plačila prispevka, 14. 5. 2024 ob 9. uri

Veste, do katerih finančnih vzpodbud ste upravičeni, če zaposlujete več invalidov, kot bi jih morali ter katere vzpodbude vam pripadajo, če imate status samostojnega podjetnika?

Arhiv: Odprta oddaja ponudb za pridobitev subvencije na javnem povabilu Zaposli.me 2024

Delodajalci lahko od 6. 5. 2024 oddate ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih iz ciljnih skupin povabila. Slednje je odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 5. 2025, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb.

Arhiv: Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Pridobite informacije o delovnih mestih, štipendijah, poklicih, zaposlovanju doma in v tujini in mnogo več ... Vstop je prost.

Arhiv: Vabljeni na razvojni forum, 21.5.2024

Občina Ajdovščina in Poslovna akademija Časnika Finance vas vabita na zanimivo debato o razvojnih priložnostih v občini in širši regiji. Prisluhnite lahko, kakšni so razvojni načrti Občine Ajdovščina, kako bo zagotavljala dodatni prostor za širitev podjetij, kako vidi nadaljnji razvoj prometne infrastrukture, kakšni so načrti zagotavljanja novih stanovanj, kako kaže z gradnjo Zdravstvenega doma... Z gospodarstveniki bomo razpravljali o razvojnih potencialih in ambicijah ter kako za vse to zagotavljajo najboljše kadre.

Arhiv: EXPO 2027 Belgrade in poslovanje v Srbiji

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija in Javno agencijo SPIRIT Slovenija organiziramo tradicionalno poslovno-informativno srečanje na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah. Tokrat dogodek dopolnjujemo s predstavitvijo poslovnih priložnosti za slovenska izvajalska in storitvena podjetja, ki jih nudi vključitev v pripravo in izvedbo EXPO 2027 v Beogradu.

Arhivi