Novice


Arhiv: Podatki in umetna inteligenca - Motor za rast konkurenčnosti gospodarstva

Združenje za informatiko in telekomunikacije pri GZS in SRIP IKT Horizontalna mreža v sodelovanju z Ministrstvom RS za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira osrednjo poslovno konferenco s področja velikih podatkov in umetne inteligence GoDigital 2019.

Arhiv: GZS podpira paket davčnih sprememb

Gospodarska zbornica Slovenije je skupaj z drugimi delodajalskimi organizacijami – Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Trgovinsko zbornico Slovenije, Združenjem delodajalcev Slovenije in ZDOPS, pisno podprla paket predlaganih davčnih sprememb, zajetih v predlogih zakonov o spremembah in dopolnitvah Zakona o dohodnini, Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb, Zakona o davku od dobička od odsvojitve izvedenih finančnih instrumentov ter Zakona o davčnem postopku.

Arhiv: Gospodarski forum na GZS Regionalna zbornica Postojna z gostom Boštjanom Jerončičem

Vabimo vas na Gospodarski forum s posebnim gostom direktorjem gospodarske družbe Incom d.o.o., g. Boštjanom Jerončičem v četrtek, 17. oktobra 2019 ob 16h na GZS Regionalni zbornici Postojna, Cankarjeva 6, Postojna.

Arhiv: Dan inovativnosti 2019: 8 zlatih priznanj in 2 posebni priznanje za mlado podjetje.

8 zlatih, 2 posebni priznanji za mlado podjetje, 26 srebrnih, 4 bronasta priznanja, 4 priznanja za prispevek na področju inovativnosti in 2 posebni priznanji za razvojno in inovacijsko sodelovanje gospodarstva in institucij znanja je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 199 inovacijskih predlogov in prek 1.000 inovatorjev in inovatorskih ekip. GZS je na Dnevu inovativnosti nagradila tudi najboljšo inovacijo leta po izboru javnosti – v letu 2019 je to inovacija Avtomatiziran stroj za sitotisk 3D oblike na nalivno pero podjetja Vivapen.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.