Novice


Arhiv: Posebne jesenske ponudbe Član Članu

Spoštovani, člani GZS so pripravili posebne jesenske ponudbe. Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.

Arhiv: Investiranje in poslovanje v Srbiji

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija, Stalno konferenco srbskih mest in občin in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, po dveh letih ponovno organiziramo poslovno-informativno konferenco na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah. Svoje investicijske lokacije, primerjalne prednosti in spodbude, ki jih namenjajo tujim vlagateljem, bodo tokrat predstavile srbska mesta in občine, ki so še posebej zainteresirane za pritegnitev vlagateljev in poslovnih partnerjev iz vrst slovenskih podjetij. Pričakujemo tudi obisk predstavnikov srbskih podjetij, ki jih zanima poslovno sodelovanje s slovenskimi partnerji. Vabimo vas, da se predstavitve udeležite in v neposrednem stiku z župani in predstavniki lokalnih podpornih agencij ter podjetij, pridobite informacije o možnostih in priložnostih poslovnega sodelovanja s Srbijo. (Kotizacije ni)

Arhiv: DAN INOVATIVNOSTI 2021 IN NAJBOLJŠE SLOVENSKE INOVACIJE

V torek, 12. 10. 2021 smo na Dnevu inovativnosti 2021 podelili nacionalna priznanja GZS za inovacije. Celoten dan je najprej zaznamovala inovacijska konferenca, ki smo jo organizirali z Društvom VTIS (posnetek odličnih govorov in okroglih miz v nadaljevanju), nato pa slovesna podelitev priznanj 41 nacionalnim inovacijam. Posnetek odličnih govorov in okroglih miz, fotogalerijo in videe nastopov s predstavitvami vseh zlatih in posebnih inovacij najdete v nadaljevanju. Uživajte!

Arhiv: REVAV-3-VAVČER ZA TRŽNE RAZISKAVE TUJIH TRGOV

Namen vavčerja je spodbuditi MSP k izdelavi tržnih raziskav tujih trgov, da proučijo možnosti za prodor novih ali obstoječih izdelkov/storitev na tuj trg, širitve oz. diverzifikacije svojega poslovanja na tujih trgih s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oziroma prihodki od prodaje.

Arhiv: REACT EU - JAVNI POZIV ZA VAVČER ZA DVIG DIGITALNIH KOMPETENC

Namen vavčerja je spodbuditi ciljne skupine k zagotovitvi ustreznih znanj zaposlenih vodstvenega kadra za ključna področja digitalizacije, s čimer se bo povečala njihova konkurenčnost, dodana vrednost oziroma prihodki od prodaje. Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov usposabljanja za dvig digitalnih kompetenc.

Arhiv: GRAVITACIJA LIVE! #4_20. oktober 2021

Gost četrte Gravitacije LIVE!, v kateri bo govora o kibernetski varnosti, bo Dalibor Vukovič, produktni vodja pri Telekomu Slovenije, ki je certificiran etični heker in specialist za kibernetsko varnost z več mednarodno priznanimi certifikati.

Arhiv: Vabljeni na webinar na temo zdravja na delavnem mestu_Moč je v tebi

Vsi skupaj si že dolgo prizadevamo za spodbujanje zdravega načina življenja med zaposlenimi in nasploh. Vabimo vas na webinar na temo zdravja na delovnem mestu, na katerem boste lahko izvedeli marsikaj uporabnega in zanimivega s strani predstavnikov podjetij Intra lighting, Zavarovalnica Triglav in Gen-i, kot tudi od stroke na temo Kaj je dobro vedeti o Covid-19. Pridružite se nam v četrtek, 21. 10. 2021, ob 14. uri. Webinar bo trajal eno uro.

Arhiv: EU Business Talks: 19. oktober 2021 ob 14.00 uri, Litva

Vabljeni, da se udeležite naslednjega poslovnega klepeta »EU BUSINESS TALKS«, ki se bo odvijal v torek, 19. oktobra 2021 ob 14. uri po slovenskem času. Tokratni gost bo Justinas Taruška, izvršni direktor podjetja NANDO, s sedežem v Kaunasu v Litvi. Podjetje proizvaja in razvija funkcionalne kmetijske dodatke, s poudarkom na pomožnih in mikrobioloških izdelkih. Podjetje dobavlja kemične surovine za različne sektorje, med drugim za živilsko industrijo, proizvodnjo kozmetike, gospodinjske kemikalije, proizvodnjo barvil ter predelavo kovin.

Arhiv: Kako se izogniti okužbi in bolezni COVID-19? Cepljenje proti COVID-19

Kako se širi okužba in kako zmanjšati tveganje okužbe s koronavirusom. NIJZ je v partnerstvu z GZS pripravil krajše predavanje. Vabljeni k ogledu.

Arhiv: Cepljenje proti COVID-19

Se tudi vi sprašujete, kako delujejo vektorska cepiva in kako mRNK cepiva? Kakšne so prednosti cepljenja, pa tudi kakšni so stranski učinki, če jih primerjamo na primer s stranskimi učinki, ki jih lahko povzroči tableta proti bolečim Lekadol? NIJZ je v partnerstvu z GZS pripravil krajše predavanje o cepivih in cepljenju proti covid-19. Vabljeni k ogledu.

Arhivi