Novice


NOVOST: BREZPLAČNO SVETOVANJE NA NIVOJU PRVEGA PRAVNEGA MNENJA NA PODROČJU GOSPODARSKEGA PRAVA, IZVRŠILNEGA, DELOVNEGA, DAVČNEGA IN DRUGEGA SORODNEGA PODROČJA

Članice in člane obveščamo, da imate možnost brezplačnega svetovanja na nivoju prvega pravnega mnenja na področju gospodarskega prava, izvršilnega, delovnega, davčnega in drugega sorodnega področja. Poleg tega imate kot člani za vse navedene storitve popust v višini 10 %. Svetovanje članom izvajata naša člana Odvetniška pisarna Polanc d.o.o. in Pravi nasveti d.o.o..

Arhiv: POSVET »Domino učinek zakona o minimalni plači«, 23. maja 2019, GZS, Ljubljana

Direktorice in direktorje vabimo na POSVET z naslovom »Domino učinek zakona o minimalni plači«, ki bo v četrtek, 23. maja 2019, od 9.00 do 12.15 ure v dvorani A v 1. nadstropju GZS, Dimičeva 13, Ljubljana. Novela Zakona o minimalni plači, sprejeta decembra 2018, bo namreč s 1. januarjem 2020 stopila v celoti v veljavo. To pomeni konec prehodnega obdobja in uveljavitev izključitve dodatkov, dela plače za delovno uspešnost in plačila za poslovno uspešnost, iz minimalne plače. Na posvetu bomo razpravljali o tem, kakšni bodo učinki novele Zakona o minimalni plači na konkurenčnost gospodarstva kot celote, posameznih panog in podjetij, plačna razmerja med zaposlenimi, zaposlovanje, na bonitetno oceno Slovenije, ter kako se bodo morali na to odzvati gospodarski subjekti.

Arhiv: Delavnica: Kako ravnati z odpadki iz polimernih kompozitov, utrjenih s steklenimi vlakni

Delavnica je namenjena zbiralcem in predelovalcem odpadkov, občinam in tudi drugim zainteresiranim, ki se srečujejo s tovrstnimi odpadki.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.