Novice


Arhiv: Poziv podjetjem iz Severne Primorske za posredovanje informacije o morebitni škodi zaradi ujme

Spoštovani člani in članice GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, glede na vremensko ujmo, bi želeli preveriti ali ste bili deležni večjih težav zaradi vremena pri opravljanju vaše gospodarske dejavnosti. Prosimo vas, da nas najpozneje do 9. 11. 2018 seznanite z vašimi morebitnimi posebnimi težavami na elektronski naslov: oz.sev-primorska@gzs.si Ekipa GZS SPGZ

Arhiv: Objavljen je Javni poziv zainteresiranim gospodarskim subjektom za prijavo načelnega interesa za izgradnjo poslovnih objektov v POSLOVNO-EKONOMSKI CONI NOVA GORICA - KROMBERK

Interesenti naj kontaktirajo Tanjo Gregorčič na email: tanja.Gregorcic@nova-gorica.si ali 05 335 0 105

Arhiv: 1. prednovoletno srečanje članov GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, Nova Gorica

Spoštovani člani Severno Primorske gospodarske zbornice! Vzemite si čas in si rezervirajte četrtek popoldan, dne 22. novembra 2018, ko se bomo srečali na prvem prednovoletnem srečanju članov SPGZ. Naj podrobnosti ostanejo zaenkrat še skrivnost. Uradno vabilo boste prejeli po pošti. Ekipa GZS Severno Primorske gospodarske zbornice.

Arhiv: Ob začetku pogajanj za višje plače v javnem sektorju

Začenjajo se pogajanja o dvigu plač v javnem sektorju. Malo je znanega o pogajalskih okvirih, še manj o povišanju mase za plače, ki je za Vlado RS še sprejemljiva zaradi zagotavljanja javnofinančne vzdržnosti. V gospodarstvu bomo pogajanja budno spremljali, saj bi popuščanje zahtevam sindikatov javnega sektorja zaradi ohranitve trenutnega socialnega miru lahko povečalo javno-finančna tveganja in vplivalo na srednjeročni gospodarski razvoj naše države.

Odgovorno. Krožno. Gospodarno.

V okviru projekta RETRACKING razvijamo konkurenčni model za pravilno ravnanje z odpadki, ki vsebujejo polimerne kompozite, utrjenimi s steklenimi vlakni (GFRC). Z izboljšano prepoznavnostjo in sledljivostjo snovnega toka bomo ustvarili pogoje za prehod iz linearnega v krožno gospodarstvo.

Arhiv: Delavnica - Izdelki in odpadki, ki vsebujejo GFRP

Vljudno vas vabimo na delavnico na temo izdelkov in odpadkov, ki vsebujejo polimerne kompozite utrjenih s steklenimi vlakni (GFRP) z vidika izzivov, ki jih prinaša nova zakonodaja na področju odpadkov in prehod v krožno gospodarstvo.

Arhiv: Srečanje s g. Kairata Sarybaya, veleposlanikom Republike Kazahstana in častnim konzulom Republike Kazahstan v Sloveniji – mag. Dimitrijem Picigo.

Člane vabimo, da se pridružite kolegom iz Kopra ob obisku veleposlanika Republike Kazahstana in častnega konzula Republike Kazahstan v Sloveniji, ki bo dne 4. oktobra 2018 ob 16. uri v Kopru, Ferrarska 2.

Arhiv: PROGRAM SODELOVANJA INTERREG MED ITALIJO IN SLOVENIJO - Izkušnje komuniciranja v programih teritorialnega sodelovanja in predstavitev projektov programa

Program sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 organizira v sklopu Evropskega dneva sodelovanja (European Cooperation Day – EC Day) javni dogodek “PROGRAM SODELOVANJA INTERREG MED ITALIJO IN SLOVENIJO - Izkušnje komuniciranja v programih teritorialnega sodelovanja in predstavitev projektov programa”.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.