Novice


Arhiv: Javno povabilo - podpora podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc

Sklad je 26. julija 2019 na spletni strani objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc.

Arhiv: VABILO na PREDSTAVITEV KITAJSKIH PODJETIJ IZ ŠANGHAJA v SLOVENIJI

The 8th Shanghai Fair 2019, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana, Dunajska c. 18, Četrtek 29. avgust (15.00 - 18.30) ter petek 30 avgust 2019 (09.30 – 17.00) Potem, ko so se kitajska podjetja iz Šanghaja in njegove okolice v zadnjih letih že predstavila v Albaniji, Srbiji, Estoniji, Latviji, Litvi, Belorusiji in Ukrajini, bo letošnji, že osmi po vrsti promocijski dogodek potekal 29. in 30. avgusta. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Arhiv: Predstavitev rezultatov projekta CAB EXPO, BENETKE, 11/9/2019

CAB EXPO je mednarodni dogodek o pospeševanju poslovanja in predstavlja zaključek projekta Interreg CAB - Crossborder Acceleration Bridge. Dogodek ponazarja glavni rezultat projekta: izgradnjo čezmejnega pospeševalnika, ki ponuja startupom in MSP številne inovativne storitve! Dogodek je zastavljen na izjemno privlačen in zanimiv način!

SPOROČILO ZA JAVNOST POPOLNA ZAPORA CESTE MED GODOVIČEM IN IDRIJO ZARADI GRADNJE GALERIJE JELIČNI VRH (ZALA)

Dela na cesti med Godovičem in Idrijo, kjer je predvidena izgradnja galerije Zala, potekajo od konca maja pod polovično zaporo in po predvidenem terminskem planu. Zaradi poteka del v prvi gradbeni sezoni je predvidena enomesečna popolna zapora ceste. POPOLNA ZAPORA bo od 29.7.2019 do 1.9.2019.

NOVOST: BREZPLAČNO SVETOVANJE NA NIVOJU PRVEGA PRAVNEGA MNENJA NA PODROČJU GOSPODARSKEGA PRAVA, IZVRŠILNEGA, DELOVNEGA, DAVČNEGA IN DRUGEGA SORODNEGA PODROČJA

Članice in člane obveščamo, da imate možnost brezplačnega svetovanja na nivoju prvega pravnega mnenja na področju gospodarskega prava, izvršilnega, delovnega, davčnega in drugega sorodnega področja. Poleg tega imate kot člani za vse navedene storitve popust v višini 10 %. Svetovanje članom izvajata naša člana Odvetniška pisarna Polanc d.o.o. in Pravi nasveti d.o.o..

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.