Novice


Arhiv: 19. november: eKonferenca GoDigital 2020: Digitalni svet 2020 – kaj smo se naučili?

Digitalne tehnologije so se med krizo COVID-19 izkazale kot ključne za družbo in državljane. Naložbe v digitalne tehnologije morajo postati eden od stebrov okrevanja. Zdaj ni več vprašanje, če, ampak kako? Kakšen je globalni pogled, kaj lahko pričakujemo od ukrepov EU. Kaj moramo postoriti za dolgoročen stabilen gospodarski razvoj in družbe znanja? Ali Slovenija razume potencial digitalizacije in ali bo izkoristila njeno priložnost? Na letošnji e-konferenci GoDigital 2020 bodo tudi letos zanimiva keynote predavanja. Z nami bo Emily Mansfield, The Economist Intelligence Unit, Angela Salmeron, IDC in Cecilia Bonefeld-Dahl, Digitaleurope. Ne zamudite tudi okrogle mize »Nikoli ne zapravi dobre krize…« ali kako do digitalnega preboja Slovenije z atraktivnimi sogovorci. Letošnja konferenca GoDigital bo izjemoma digitalna in brezplačna!

Arhiv: GZS pripravila predlog ukrepov za #PKP6

Razmere v slovenskem gospodarstvu terjajo dodatne ukrepe, s katerimi bomo pomagali prizadetim podjetjem in posameznikom. GZS je zato pripravila nov predlog ukrepov za #PKP6, ki ga je v četrtek posredovala Vladi RS in pristojnim ministrstvom.

Arhiv: NAPOVEDUJEMO sklop spletnih dogodkov treh SRIP-ov

SRIP Tovarne prihodnosti, SRIP Materiali kot končni produkti (MATPRO) in SRIP Krožno gospodarstvo so združili moči in napovedujejo trojček spletnih predavanj na temo TRAJNOSTNEGA RAVNANJA Z OKOLJEM. Dogodki na temo TRAJNOSTNEGA RAVNANJA Z OKOLJEM bodo potekali 24., 25. in 26. 11. 2020. Vljudno vabljeni!

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.