Novice


Arhiv: SOFINANCIRANJE KADROVSKIH ŠTIPENDIJ DELODAJALCEM

Objavljen je bil javni razpis za izbor projektov sofinanciranja kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko / študijsko leto 2017/2018. Razpis je odprt do porabe sredstev oziroma še do 28. februarja 2018

Arhiv: Sporočilo za javnost: Nesorazmeren dvig minimalne plače bo šok za sistem

Dvig minimalne plače za 4,7 % je nevaren precedens, saj ne sloni na smiselnih argumentih. Gospodarstvo je sicer v vzponu, vendar bodo manj uspešne panoge plačale ceno uspeha ostalega dela gospodarstva. Uspešnejši del gospodarstva pa bo plačal dvig plačnih pričakovanj. Namesto dviga minimalne plače bi se morala država usmeriti v izboljševanje pogojev za srednji razred.

Arhiv: LETNO POROČILO IN "DAVČNA BILANCA" ZA LETO 2017

Tudi letos smo na seminarju pridobili oz. osvežili znanje o izdelavi LETNEGA POROČILA- 23.1.2018

Arhiv: Vabimo vas k udeležbi v BREZPLAČNE IZOBRAŽEVALNE PROGRAME v okviru Projekta »Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019«.

Ljudska univerza Nova Gorica obvešča in vabi vse zaposlene osebe o možnostih brezplačnega izobraževanja. Na LUNG-u smo pripravili izobraževalne vsebine, ki so namenjene vsem zaposlenim z nižjo izobrazbo (osnovna, poklicna, srednja šola) in starejšim od 45 let. Cilj projekta je povečati možnosti zaposlitve in mobilnosti ter prepoznavanje lastnih potencialov za kakovostnejše življenje.

Arhiv: Izobraževanja za gradbenike - brezplačno za člane Severno Primorske gospodarske zbornice

Sekcija gradbincev OOZ Nova Gorica je pripravila sklop strokovnih izobraževanj, na katere vabi tudi naše člane. Vsa izobraževanja so brezplačna. Vabljeni!

Arhiv: GZS Severno Primorska gospodarska zbornice, Nova Gorica objavlja javni razpis za priznanja inovacijam v regiji za leto 2018

POHITITE - ROK ZA ODDAJO PRIJAVE NA RAZPIS JE DO 2. APRILA 2018 Severno Primorska gospodarska zbornica je objavila javni razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam v severno Primorski regiji za leto 2018. Zato vabimo vse inovatorje in inovatorke v regiji k prijavi. Za vse, ki prvič prijavljate inovacijo sporočamo, da bomo v kratkem organizirali webinar z naslovom "Kako prijaviti inovacijo na razpis". O terminu izvedbe vas bomo pravočasno seznanili. Prav tako smo vam z veseljem na razpolago za pomoč.

Arhiv: Informacija za delodajalce v zvezi z napotitvami delavcev

Zakon o čezmejnem izvajanju storitev, ki uvaja spremembe na področju čezmejnega izvajanja storitev, je stopil v veljavo 1. januarja 2018 in prinaša pomembne spremembe na področju čezmejnega izvajanja storitev ter napotovanja delavcev na delo v druge države članice EU in EFTA.

Arhivi