Novice


Arhiv: Objava 18. javnega razpisa za podelitev priznanj za najboljše inovacije v severnoprimorski regiji za leto 2020

Severno Primorska gospodarska zbornica je objavila 18. Javni razpis za podelitev priznanj za najboljše inovacije v regiji za leto 2020. Vabljeni k prijavi!

Arhiv: Delavnica - Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov

Projektna enota Inšpektorata RS za delo (IRSD) vabi na brezplačno delavnico z naslovom: Zagotavljanje varnega in zdravega delovnega okolja, ki bo v četrtek, 30. 1. 2020 od 11:00 do 14:00 na ŠC Nova Gorica, Cankarjeva 8a.

Arhiv: V okviru projekta Retracking vas vabimo na seminar "Plastika in kompoziti v hierarhiji ravnanja z odpadki"

Vabimo vas, da se udeležite seminarja v okviru projekta RETRACKING na temo reciklaže in sledenja odpadkom iz kompozitov.

Arhiv: Zbiranje informacij o kraji blaga v Mehiki

Delegacija EU v Mehiki je obvestila naše Veleposlaništvo v ZDA (akreditirano tudi za Mehiko), da zbirajo informacije o kraji blaga, s katero se srečujejo evropski izvozniki v Mehiko. Slovenska podjetja pozivamo, da posredujete informacije o morebitnih krajah blaga, s katerimi se srečujete na področju Mehike.

Arhiv: Predstavitev vsebinskih sprememb z nacionalno uvedbo eBOL-a

Brezplačna predstavitve vsebinskih sprememb z nacionalno uvedbo elektronskega bolniškega lista eBOL-a.

Arhiv: Sporočilo za javnost: Če vam poslovni partner sporoči drugo številko bančnega računa, gre lahko za goljufijo!

Na nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost SI-CERT zaznavajo porast spletnih goljufij vrivanja v poslovno komunikacijo. Napad je zelo težko zaznati, zato tudi goljufom velikokrat uspe, žrtve so predvsem podjetja, ki poslujejo s tujino.

Arhiv: Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2020/2021

Sklad je 19. novembra 2019 objavil javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2020/2021. Rok za oddajo potreb je do vključno 31. januarja 2020.

Arhiv: MGRT je objavil javni razpis: Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je dne 6.12.2019 v Uradnem listu št.73 /2019 objavilo javni razpis Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti. Namen javnega razpisa je izboljšati konkurenčnost mikro, malih in srednje velikih podjetjih (v nadaljevanju MSP) s področja turizma, s spodbujanjem ukrepov za rabo obnovljivih virov energije in zmanjšanje rabe energije in snovi.

Arhiv: Objavljena sta Drugi javni razpis za pred-financiranje projektov z odobrenimi evropskimi sredstvi - PF1 in Drugi javni razpis za pred-financiranje kmetijskih projektov z odobrenimi evropskimi sredstvi - PF2

Slovenski regionalno razvojni sklad je v U. l. RS, št. 80 z dne 27. 12. 2019 objavil nova javna razpisa in sicer Drugi javni razpis za pred-financiranje projektov z odobrenimi evropskimi sredstvi – PF 1 in Drugi javni razpis za pred-financiranje kmetijskih projektov z odobrenimi evropskimi sredstvi – PF 2

Arhivi