Novice


Arhiv: V Združeno kraljestvo po 1. 1. 2022

Novosti glede začasnega uvoza blaga in vstopa tovornih vozil v Združeno kraljestvo.

Arhiv: Voščilnica GZS SPGZ

Arhiv: SPODBUJANJE KREATIVNIH KULTURNIH INDUSTRIJ - CENTER ZA KREATIVNOST 2022

Izteka se rok za oddajo vlog na razpis Ministrstva za kulturo RS »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - center za kreativnost 2022«!

Arhiv: Mobilnostni sveženj – pomembni datumi v 2022

Prevozniki, ne spreglejte pomembnih rokov v prvi polovici leta 2022.

Arhiv: Med 19. in 23. decembrom se bodo odvijali »Dnevi cepljenja«

Nacionalni inštitut za javno zdravje in Ministrstvo za zdravje organizirata "Dneve cepljenja na pragu vašega doma". V vsaki slovenski občini se lahko med 19. in 23. decembrom brezplačno in brez naročanja cepimo proti covidu-19.

Arhiv: Informacija o podaljšani možnosti uporabe pretečenih osebnih izkaznic

Državni zbor je dne 9. decembra 2021 sprejel Zakon o spremembi in dopolnitvi Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o osebni izkaznici, ki bo začel veljati 1. januarja 2022. Zakon še ni objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije.

Arhiv: OSTANIMO SKRBNI IN ODGOVORNI

Poslovni nasveti v času koronavirusa . Splošni poslovni nasveti. Uporabne informacije.

Arhiv: NIJZ: Zvočni posnetki z vodenimi vajami za samopomoč v čustveni stiski

V sklopu projekta Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah je bilo zaznano, da ljudje premalo pozornosti posvečajo skrbi za lastno duševno zdravje. Prav zato so strokovnjaki pripravili različne vsebine, med njimi zvočne posnetke z vodenimi vajami za samopomoč v čustveni stiski.

Arhiv: Objavljena nova Kolektivna pogodba za cestni potniški promet

Predstavnika delodajalcev – GZS - Združenje za promet ter ZDS – Sekcija za promet in zveze ter predstavnika delojemalcev - ZSSS in Sindikat delavcev prometa in zvez so 12. novembra podpisali novo Kolektivno pogodbo za cestni potniški promet. Kolektivna pogodba je sedaj objavljena v Uradnem listu RS.

Arhiv: Podjetja že lahko najavite prosta učna mesta za 2022/23

Če bi želeli v vaše podjetje sprejeti dijake in vajence na praktično usposabljanje z delom in vajeništvo, vas vabimo, da že sedaj oddate napoved, koliko dijakov in vajencev bi bili pripravljeni sprejeti v vaše podjetje v prihodnjem šolskem letu (2022/23).

Arhivi