Novice


Arhiv: Informacije - poslovanje po državah

Arhiv: Webinar z Martino Anderlič in Ano Kovačič iz podjetja Tiko pro d.o.o. - Kako preko razpisov priti do sredstev

Kako preko razpisov priti do sredstev? Kako v trenutni situaciji preko razpisov priti do sredstev? Webinar bo v četrtek, 2. aprila 2020 od 11.00 do 11.45 ure.

Arhiv: Kako preživeti samo-izolacijo … in svet po njej … in ostati pozitiven

Samo-izolacijo in svet po njej boste veliko lažje sprejeli in preživeli tisti, ki ste in boste trenirali svoje možgane. Izkoristite priložnost in se udeležite webinarja z Nastjo Mulej o tem, kako vplivati na svojo inteligentnost, na svoje razmišljanje, svojo kreativnost, osredotočenost in celovitost!

Arhiv: Kako preko razpisov priti do sredstev

Vabimo vas, da se pridužite webinarju, kjer boste izvedeli kako v trenutni situaciji preko razpisov priti do sredstev?

Arhiv: Občina Miren-Kostanjevica seznanja javnost z Izhodišči za pripravo sprememb in dopolnitev OPPN za območje MI 56

Župan Občine Miren - Kostanjevica objavlja izhodišče za pripravo sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN) za območje enote urejanja prostora (EUP) MI 56 - Gospodarska cona ob obvoznici - zahod Miren.

Arhiv: Stanje in poslovanje z različnimi državami

Še vedno spremljamo in ažurno objavljamo dokument o razvoju dogodkov in okoliščinah za poslovanje v izbranih državah, partnericah Slovenije (27) in povezanih vsebinah (odzivi podjetij, sejmi). ... Oglejte si dnevno ažurirane informacije.

Arhiv: Sprememba roka za prijavo na 18. razpis za podelitev priznanj za najboljše inovacije v severnoprimorski regiji za leto 2020

Zaradi epidemije Covid-19 je rok za oddajo prijave na razpis za najboljše inovacije v regiji za leto 2020 podaljšan na 12. 6. 2020. Vse, ki ste prijavo že pripravili pa vabimo, da nam dokumentacijo čim prej pošljete. Vabljeni k prijavi!

Arhiv: V času NEGOTOVOSTI poslujte VARNO z brezplačno uporabo aplikacije EBONITETE.SI

V času NEGOTOVOSTI poslujte VARNO z brezplačno uporabo aplikacije EBONITETE.SI

Arhiv: WEBINAR: Možni vpliv Covid-19 na gospodarstvo - webinar

Izkoristite priložnost in si oglejte webinar v angleškem jeziku, v katerem glavni ekonomist za regijo (CEE) pri družbi Coface Grzegor Sielewicz predstavlja najnovejše informacije glede vpliva Covid-19 na gospodarske aktivnosti na Kitajskem in v CEE regiji. Negotovost zajema svetovno gospodarstvo, zaradi česar podjetja in delničarji skrbijo za prihodnost svojih podjetij ob morebitni svetovni recesiji. Kakšen vpliv bi lahko imel koronavirus na finančne trge? Kakšne bodo posledice COVID-19 za srednjo in vzhodno Evropo?

Arhivi