Novice


Arhiv: Aktualni razpisi za poslovne subjekte - Mestna občine Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je objavila več zanimivih javnih razpisov za poslovne subjekte.

Arhiv: Poslovno srečanje Adriatic Slovenice, 10. maj 2017 ob 13.00 uri, Magma X, Kromberk

Zavarovalnica Adriatic Slovenica prijazno vabi člane in članice GZS OZ za severno Primorsko na poslovno srečanje na temo ZDRAVA IN VARNA PRIHODNOST, ki bo 10. maja 2017 ob 13.00 uri v sejni sobi v Magmi X, Industrijska cesta 11, Nova Gorica. Vabljeni!

Arhiv: IŠČETE AGENTA V ITALIJI?

Pridružite se poslovni delegaciji v Rim med 25. in 27. majem 2017.

Arhiv: Izjava za javnost: Premajhen interes za izobraževalni program strojni tehnik

Na razpis v dislocirani program izobraževanja za strojnega tehnika v šolskem letu 2017/2018 v Tolminu se je prijavilo premalo učencev, da bi se program tudi dejansko izvedel.

Arhiv: Novinarska konferenca 14. TURNIR NARODOV

Arhiv: Seminar Napotitev delavcev na delo - Novosti Zakona o čezmejnem izvajanju storitev, 11.4.2017, GZS

Vabimo vas na seminar Napotitev delavcev na delo - Novosti Zakona o čezmejnem izvajanju storitev , ki bo 11.04.2017 od 09:00 do 13:00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana v Dvorani C. Seminar je namenjen v prvi vrsti delodajalcem in samozaposlenim osebam, ki občasno in začasno opravljajo oziroma nameravajo opravljati storitve v drugi državi članici EU, EGP oziroma Švicarski konfederaciji. Osrednji del seminarja bo namenjen seznanitvi z nedavno sprejetim Zakonom o čezmejnem izvajanju storitev, ki prinaša pomembne spremembe na tem področju. Na seminarju bo predstavljen tako evropski kot nacionalni zakonodajni okvir, ki se trenutno uporablja na področju napotitev delavcev na delo v drugo državo članico EU.

Arhiv: XV. konferenca Inšpektorata Republike Slovenije, 18.4.2017, Brdo pri Kranju

Vabimo vas na XV. konferenco Inšpektorata Republike Slovenije za delo, ki bo v torek, 18. 4. 2017, z začetkom ob 9. uri v hotelu Brdo, na Brdu pri Kranju. Osrednja tema konference je zaposlovanje in delo tujcev, pri čemer je posebna pozornost namenjena napotenim delavcem. Obvezna je predhodna prijava, na e-naslov: konferenca.irsd@gov.si. Rok za prijavo je 7. 4. 2017. Program in nekaj dodatnih informacij je v prilogi.

Arhivi