Novice


Arhiv: Srečanje s kitajskimi dobavitelji medicinskih izdelkov in potrošnega materiala

V četrtek 9. junija bodo potekali B2B spletni sestanki med kitajskimi preverjenimi dobavitelji na eni ter zainteresiranimi evropskimi sogovorniki na drugi strani.

Arhiv: Orodja in okvirji za krepitev človeškega potenciala za dvojni prehod

Diamantni model je orodje za ugotavljanje skupnih transformativnih aktivnosti za lažji prehod v digitalno in zeleno. V luči digitalizacije pa bomo raziskovali tudi področje mikrokvalifikacij, kajti le-te so pomembna tema Evropske komisije in bodo v prihodnje pomemben način pridobivanja kompetenc in zapolnjevanja vrzeli med potrebami trga dela in izobraževanjem.

Arhiv: Navodila za uporabo CEMT dovolilnic

Navodila za uporabo večstranskega kontingenta dovolilnic CEMT.

Arhiv: Nov e-naslov: licence@gzs.si

Vse vloge za licence in dovolilnice pošljite na e-naslov: licence@gzs.si.

Arhiv: Razknjiževanje dovolilnic preko spleta

Pri e-vpisu uporabljenih dovolilnic s strani uporabnikov so podatki takoj posodobljeni tudi v naši aplikaciji, na podlagi katere dodeljujemo dovolilnice. Tako vpisane (»razknjižene«) dovolilnice pa nam lahko vrnete najkasneje v roku 14 dni po uporabi dovolilnice. V vmesnem času tako že lahko vložite vlogo za pridobitev novih dovolilnic iz kvote nerazdeljenih ali predujma.

Arhiv: Dan Afrike - vabilo na spletni dogodek

V sredo, 26. maja 2022, bo potekala 11. mednarodna konferenca Dan Afrike. Tema letošnje konference je "Afrika in Evropa: Sodelovanje na področju digitalnega prehoda in novih tehnologij''. Strokovnjaki bodo na treh okroglih mizah preučevali, kako lahko sodelovanje med Afriko in Evropo krepi razvoj digitalizacije in novih tehnologij. Pri organizaciji dogodka ima pomembno vlogo tudi Primorska gospodarska zbornica.

Arhivi