Novice


Arhiv: Brezplačni posveti na temo zaposlovanja državljanov Republike Srbije v Sloveniji

S septembrom se bo začel izvajati sporazum s Srbijo glede zaposlovanja državljanov Republike Srbije v Sloveniji. V ta namen bo Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje v mesecu septembru organiziral 7 posvetov za delodajalce. Prijave na prvi posvet v Ljubljani že sprejemajo.

Arhiv: ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH- Postojna, Jesenice

Na letošnjih igrah zaposlenih v Novi Gorici v maju 2019 se je porodila ideja o udeležbi "goriške delegacije" na zaključku Športnih iger zaposlenih, ki bodo letos na Jesenicah. Za udeležbo je zanimiva tudi bližnja lokacija v Postojni. Posredujemo informacije za igre, ki bodo potekale 7. septembra v Postojni in zaključne na Jesenicah, v soboto, 21.septembra 2019.

Arhiv: MESEC INOVATIVNOSTI 10. 9. 2019 – 9. 10. 2019

Letošnji september in oktober bosta na Gospodarski zbornici Slovenije v znamenju inovacij, razvoja in povezovanja. V mesecu inovativnosti, ki se bo pričel in zaključil z inovacijskima trojčkoma, se bo zvrstilo šest dogodkov z vrhuncem na Dnevu inovativnosti 2019.

Arhiv: Javno povabilo - podpora podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc

Sklad je 26. julija 2019 na spletni strani objavil javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih ter krepitvi njihovih kompetenc.

Arhivi