Novice


Arhiv: mag. Sonja Šmuc, nova generalna direktorica GZS

Arhiv: Glasujte za najboljšo inovacijo tudi vi!

Arhiv: MAHLE Letrika Bovec praznuje 60 let

Arhiv: POMEMBNO: Informacija za vse proizvajalce v zvezi z NADZOROM PO ZAKONU O PREVOZIH V CESTNEM PROMETU (ZPCP-2)

Spoštovani člani in članice, vsi proizvajalci in ne samo prevozniki imate določene obveznosti v zvezi s kontrolo dovolilnic (v zvezi z ZAKONOM O PREVOZIH V CESTNEM PROMETU (ZPCP-2)), zato predlagamo, da si preberete vaše obveznosti v priloženem dokumentu v poglavju št. 3.0

Arhiv: Javna obravnava predloga Zakona o varstvu potrošnikov

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v javno obravnavo posredovalo nov predlog Zakona o varstvu potrošnikov, s katerim se želi ohraniti visoko raven zaščite potrošnikov, ob hkratni odpravi nepotrebnih administrativnih bremen za gospodarstvo. Rok za pripombe: 20.9.2017.

Arhiv: Magna ne sme biti poligon za obračunavanje

Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) z zaskrbljenostjo opazujemo verbalne spopade v zvezi z načrtovano investicijo Magne Steyr v Hočah, prav tako pa tudi negotovost glede dejanske uresničitve te naložbe. Zato apeliramo na vse deležnike, da tako v primeru Magne kot tudi ostalih investicij naredijo vse, da bo v Sloveniji mogoče odpirati nova delovna mesta v tehnološko sodobnih tovarnah, ob upoštevanju visokih standardov varovanja okolja.

Arhiv: Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018«

Dne 1.9.2017 je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana objavilo javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2017-2018 »E-POSLOVANJE 2017-2018«.

Arhivi