SPOT
GZS

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije


Projekt JR podporno okolje 2023 - 2025: 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Partnerji projekta: Gospodarska zbornica SlovenijeObrtno-podjetniška zbornica SlovenijeObmočna Obrtno-podjetniška zbornica Domžale,  Območna Obrtno-podjetniška zbornica Logatec, Inkubator GEA College d.o.o., Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana d.o.o..

SPOT ali Slovenska poslovna točka je mesto, kjer so potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem na voljo brezplačne storitve svetovanja, informiranja, usposabljanja, registracije in podjetniškega mentoriranja.

 

Glavni namen projekta:

·       Podpora in pomoč potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki se srečujejo s podjetniškimi izzivi na celotnem območju Republike Slovenije ter izboljšanje podjetniške kulture.

·       Krepitev podjetniškega potenciala za mikro, mala in srednje velika podjetja.

·       Pospeševanje ustanavljanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij.

 

Uradne ure točke SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije:

·       Ponedeljek, torek in petek      od 10.00 do 14.00 ure

·       Sreda                                od 13.00 do 17.00 ure

·       Četrtek                             ni uradnih ur

Za osebni obisk na točki SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije je potrebna predhodna najava na tel.: 01/ 5898 000  ali po elektronski pošti spot@gzs.si .

 

- SPOT svetovalci

- Podjetniški mentorji

Pomembna povezava:  www.eu-skladi.si